O femeie a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a ucis soțul care a înșelat-o, dând cu mașina peste el. Ea și-a ieșit din minți după ce amanta soțului ei i-a trimis mai multe mesaje prin care îi făcea în ciudă, inclusiv un material video în cei doi făceau sex.


Frances Hall (53 de ani) a primit condamnarea în lnua septembrie, fiind acuzată de uciderea soțului său, Bill Hall, în Texas în anul 2013. Amanta lui, Bonnie Contreras (34 de ani) este și ea acuzată de hărțuire prin mesajele pe care le-a trimis, dar ea susține că „nu este o persoană rea”, informează Daily Mail.

Viața Francesei s-a schimbat în mod radical după ce a suferit o operație prin care i-a fost îndepărtat uterul. Pe lângă faptul că acest lucru a demoralizat-o peste măsură, în cele din urmă a aflat și crunta veste că soțul, pe care încă îl iubește, avea o relație pasageră cu o altă femeie.

bill.jpg

bill hall
Bill Hall, soțul Francesei
Foto: Facebook

Tragedia s-a produs într-o zi când Frances a observat mașina familiei ei condusă de Contreras. A văzut-o venind din sens opus, în timp ce se afla și ea la volan. În acel moment, a întors automobilul și a început să urmărească mașina condusă de amanta soțului. A juns din urmă vehiculul și l-a lovit, dar în momentul coliziunii, l-a ucis și pe soțul său, Bill Hall.

amanta.jpg

amanta
Contreras, amanta lui Bill
Foto: Facebook

Pentru procurori a fost evident că Frances nu a dorit să-și ucidă soțul, dar furia ei stârnită de gelozie a fost cea care a condus la o tragedie, în plus, a fost acuzată și pentru tentativa de vătămare a lui Contrares. Ea i-a cerut Francesei și daune morale pentru stresul produs în momentul urmăririi de mașini.

Frances regretă în fiecare zi faptul că nu s-a putut controla și a declarat într-un interviu care i-a fost luat în spatele gratiilor că încă își iubește defunctul partener de viață. La rândul ei, amanta se apără și susține că Bill îi spusese că urmează să divorțeze, astfel că ea a vrut să-i fie alături pentru că-l iubea.

 

 
 
Loading...