Şi-a ucis soţul după ce amanta bărbatului a terorizat-o cu clipuri în care făceau sex

Ultima actualizare:

    Credea că are o căsnicie fericită până a aflat cruntul adevărFoto: Facebook
Credea că are o căsnicie fericită până a aflat cruntul adevărFoto: Facebook

O femeie a fost condamnată la doi ani de închisoare după ce și-a ucis soțul care a înșelat-o, dând cu mașina peste el. Ea și-a ieșit din minți după ce amanta soțului ei i-a trimis mai multe mesaje prin care îi făcea în ciudă, inclusiv un material video în cei doi făceau sex.

Frances Hall (53 de ani) a primit condamnarea în lnua septembrie, fiind acuzată de uciderea soțului său, Bill Hall, în Texas în anul 2013. Amanta lui, Bonnie Contreras (34 de ani) este și ea acuzată de hărțuire prin mesajele pe care le-a trimis, dar ea susține că „nu este o persoană rea”, informează Daily Mail.

Viața Francesei s-a schimbat în mod radical după ce a suferit o operație prin care i-a fost îndepărtat uterul. Pe lângă faptul că acest lucru a demoralizat-o peste măsură, în cele din urmă a aflat și crunta veste că soțul, pe care încă îl iubește, avea o relație pasageră cu o altă femeie.


    Bill Hall, soțul FranceseiFoto: Facebook
Bill Hall, soțul FranceseiFoto: Facebook

Tragedia s-a produs într-o zi când Frances a observat mașina familiei ei condusă de Contreras. A văzut-o venind din sens opus, în timp ce se afla și ea la volan. În acel moment, a întors automobilul și a început să urmărească mașina condusă de amanta soțului. A juns din urmă vehiculul și l-a lovit, dar în momentul coliziunii, l-a ucis și pe soțul său, Bill Hall.


    Contreras, amanta lui BillFoto: Facebook
Contreras, amanta lui BillFoto: Facebook

Pentru procurori a fost evident că Frances nu a dorit să-și ucidă soțul, dar furia ei stârnită de gelozie a fost cea care a condus la o tragedie, în plus, a fost acuzată și pentru tentativa de vătămare a lui Contrares. Ea i-a cerut Francesei și daune morale pentru stresul produs în momentul urmăririi de mașini.

Frances regretă în fiecare zi faptul că nu s-a putut controla și a declarat într-un interviu care i-a fost luat în spatele gratiilor că încă își iubește defunctul partener de viață. La rândul ei, amanta se apără și susține că Bill îi spusese că urmează să divorțeze, astfel că ea a vrut să-i fie alături pentru că-l iubea.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net