A slăbit 36 kg într-un an datorită unui program de antrenament militar

Ultima actualizare:

    Adolescenta a fost nevoită să practice un antrenament militar pentru a slăbiFoto Instagram
Adolescenta a fost nevoită să practice un antrenament militar pentru a slăbiFoto Instagram

O adolescentă neo-zeelandeză a suferit de obezitate încă de când era copil. La vârsta de 16 ani, aceasta cântărea 104 kg, medicii avertizând-o că obezitatea îi pune viața în pericol. Atunci, fata s-a decis să slăbească adoptând un program de antrenament militar. În doar un an, rezultatele au fost remarcabile.

Raegan Katene, din Noua Zeelandă cântărea 104 kg la vârsta de 16 ani. Atunci când medicii i-au spus că obezitatea o poate ucide, adolescenta a decis să schimbe situația, relatează Daily Mail. A început să practice un antrenament în stil militar, de cinci ori pe săptămână. În doar un an, Katene a slăbit 36 kg. Antrenamentul l-a combinat cu un regim alimentar sănătos din care a exlus complet dulciurile și băuturile carbogazoase.

A slăbit 36 de kg în 12 luni
A slăbit 36 de kg în 12 luni

Adolescenta a mărturisit că la școală toți o hărțuiau și făceau glume pe seama ei din cauza felului în care arăta. "Nu mă potriveam cu cei din grup, așa că a trebuit să nu mai mănânc ceea ce obișnuiam. Beam prea multe băuturi acidulate mâncam multe acadele, gustări și lucruri care îmi făceau rău", a mărturisit Katene. A fost nevoită să se mute la altă școală, unde a început să își schimbe stilul de viață. În plus, fata se gândește chiar să se alăture Forțelor Aeriene anul acesta ca medic. Tânăra a declarat că în afară de dulciuri și alte produse nocive, nu a exclus niciun aliment, doar a mâncat mai puțin și la momentul potrivit.

"La început a fost greu. Dar după cinci, șase săptămâni, am început să văd rezultate semnificative. Mi-am propus inițial scopul de a slăbi doar două kilograme, dar după ce l-am atins, am stabilit un alt scop, până când am slăbit 36 de kg. A fost o călătorie dificilă, dar acum nu trebuie decât să îmi mențin greutatea."

La școală toți o hărțuiau și făceau glume pe seama ei din cauza felului în care arăta
La școală toți o hărțuiau și făceau glume pe seama ei din cauza felului în care arăta

Apreciază cu un like pagina noastă de Facebook daca ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net