A slăbit 50 de kilograme în 11 luni cu mâncare gătită în casă

Ultima actualizare:

    Angie Gallagher obișnuia să se ascundă de camerele de fotografiat din cauza corpului ei Foto: mirror.co.uk
Angie Gallagher obișnuia să se ascundă de camerele de fotografiat din cauza corpului ei Foto: mirror.co.uk

Angie Gallagher avea coșmaruri frecvente în legătură cu greutatea ei. Aceasta visa că urmează să călătorească în Spania cu avionul, însă nu reușea să închidă centura de siguranță, deoarece aceasta nu o cuprindea. Acesta a fost momentul când s-a decis să ia măsuri.

Angie, în vârstă de 36 de ani, cântărea 120 de kilograme înainte să înceapă să facă anumite modificări în stilul ei de viață. Aceasta ura felul în care arăta și visa adesea că merge la plajă, iar oamenii râd de ea și o numesc „balenă eșuată”, potrivit mirror.co.uk.

Nu mai voiam să mă feresc de fotografiile de familie. Voiam să iau parte la distracție împreună cu copii și soțul meu, nu doar să le fac poze”, a declarat femeia.

Și-a jurat că nu va mai merge în nici o vacanță până nu slăbește, iar în mai puțin de un an, aceasta a slăbit 50 de kilograme, ajungând să poarte haine mai mici cu 14 mărimi.

Angie obișnuia să nu mănânce nimic la micul dejun, însă consuma foarte multă cafea, la care adăuga un pachet întreg de biscuiți. La masa de prânz, femeia mânca pâine umplută cu diferite alimente bogate în grăsimi, chipsuri, și câteva batoane de ciocolată. Cina ei era formată din mâncare comandată de la magazinele fast food.

Eram atât de mare încât puteam să cumpăr doar haine foarte mari, iar acestea mă îmbătrâneau. Visam să pot să-mi fac cumpărăturile la magazinele de haine obișnuite și să-mi cumpăr ținute tinerești și la modă”, își amintește Angie.

A început prin a scăpa de obiceiurile de alimentație nesănătoase, pe care le-a înlocuit cu mâncăruri gătite în casă, precum pui cu legume la cuptor, paste și foarte multe fructe. În plus, aceasta s-a înscris într-un program de slăbit local, care a ajutat-o să obțină greutatea dorită.

Angie Gallagher - după ce a slăbit 50 de kilograme
Angie Gallagher - după ce a slăbit 50 de kilograme

Am început să gătesc același lucru pentru toată familia, iar asta ne-a ajutat să ne apropiem”, a mai adăugat tânăra.

De asemenea, Angie a început să-i conducă pe copiii ei la școală mergând pe jos, s-a înscris la o sală de fitness și a făcut exerciții fizice de trei ori pe săptămână, pentru a-și stimula metabolismul și pentru a se tonifica.

Știam că trebuie să încetez cu felul  îngrozitor în care mâncam. Toată lumea m-a susținut în ceea ce privește noul meu stil de viață”, a declarat Angie.

Pentru a nu se îngrășa la loc, tânăra continuă să urmeze un regim alimentar echilibrat, și merge aproximativ șase kilometri pe jos în fiecare zi. Aceasta a declarat că și coșmarurile ei au încetat odată ce a început să slăbească.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net