O poveste extraordinară! Jen Atkin a fost încoronată anul acesta Miss Marea Britanie, după ce aproape toată viaţa a avut probleme cu kilogramele în plus. A avut o ambiţie de fier să slăbească.


Încă din copilărie, Jen Atkin (26 de ani) din Grimsby, regiunea Yorkshire and the Humber, Anglia, a fost o mare mâncăcioasă. Din această cauză, a fost mereu grăsuță. Însă, în urmă cu peste doi ani, ajunsese să fie supraponderală. Cântărea 114 kilograme şi toată lumea râdea de ea că e obeză. 

24-peglob-foto-1-mare-profimedia-0503824516-894151515.jpg

miss marea britanie, Jen Atkin, slabit, sexy, greutate, obeza
Când a fost desemnată cea mai frumoasă britanică
Foto: Profimedia

Atunci a început să se ambiţioneze şi să caute să-şi schimbe complet viaţa. Şi rezultatele nu au întârziat să apară. În numai doi ani, a reuşit să slăbească 50 de kilograme. A terminat-o cu plăcerea de a mânca pizza şi alte alimente care îngraşă. S-a pus pe studiat ce alimente au cele mai puţine calorii.

2-955155.jpg

miss marea britanie, Jen Atkin, slabit, sexy, greutate, obeza
Pe vremea când depăşea 100 de kilograme

În timp ce prietenele se distrau, ea era atentă mereu la etichete ca să nu depăşească niciodată 1.500 de calorii pe zi. În paralel a început să meargă kilometri întregi, zilnic, şi să facă exerciţii de gimnastică cu orele pentru a slăbi. Jen Atkin, de profesie administrator în aviaţie, a reuşit performanţa să-şi facă un trup de vis în numai doi ani. Cunoştinţele care nu au mai văzut-o de mult nici nu mai pot s-o recunoască.

24-peglob-foto-3-895151.jpg

miss marea britanie, Jen Atkin, slabit, sexy, greutate, obeza
În costum de baie are un trup de vis

A început să candideze la concursuri de frumuseţe şi, chiar spre surpriza ei înşişi, a fost încoronată Miss Marea Britanie 2020. S-a căsătorit, este fericită şi îndeamnă pe toţi oamenii care au probleme cu greutatea să slăbească. Ea este o doveadă vie că se poate!

 
 
Loading...