A slăbit spectaculos după ce a observat un detaliu în fotografiile de pe Facebook

Ultima actualizare:

    A slăbit 40 de kilograme în doar șase luniFoto Twitter
A slăbit 40 de kilograme în doar șase luniFoto Twitter

O tânără din Marea Britanie era terifiată să apară în vreo poză deoarece suferea de obezitate. Ea era rușinată de aspectul său fizic și se temea să fie publicate fotografii cu ea pe Internet pentru că oamenii ar fi râs de ea. Acum îi șochează pe toți prin faptul că a slăbit în mod miraculos 40 de kilograme în doar câteva luni.

Amanda Woods (25 de ani), care este și mamă, cântărea mai bine de 114 kilograme și era foarte rușinată să apară în fotografiile prietenilor de pe Facebook, potrivit DailyMail.co.uk. Ea a fost de-a dreptul îngrozită atunci când s-a privit în pozele realizate la nunta fratelui său, astfel că a hotărât să facă o schimbare majoră în viața ei.

Obese Aberden woman who wore three pairs of Spanx under dress loses SIX STONE: Amanda Wood... https://t.co/NXEBVCtV1A Daily Mail #Health— Food Town (@GrimsbyUK) 17 May 2016

Obese Aberden woman who wore three pairs of Spanx under dress loses SIX STONE: Amanda Wood... https://t.co/NXEBVCtV1A Daily Mail #Health

Ea a decis să urmeze un program strct de exerciții pentru slăbit la o sală de sport și a exclus din alimentație toată mâncarea nesănătoasă. „Am măsurat o rochie pe care am purtat-o înainte de a rămâne însărcinată și am cerut să i se facă extensii cât de mult s-a putut, dar tot nu mă puteam așeza cât timp o purtam”, a declarat Amanda.

În doar șase luni, Amanda a slăbit 40 de kilograme, poartă haine de mărimi mult mai mici decât cele pe care obișnuia să le aibă și atât ea, cât și micuțul său băiețel simt beneficiile stilului de viață pe care l-a adoptat.

„Acum nu mă mai tem să apar în pozele de pe Facebook și nu mă mai ascund de camera foto. Pot spune că sunt o mamă mai bună acum pentru că sunt capabilă să mă joc cu fiul meu, îl scot afară la plimbare în fiecare zi sau înotăm”, a declarat Amanda.

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net