Slujba de vis: plătit cu 32.000 de lire sterline să stai la palat și să te joci cu căței! Te bagi?

Ultima actualizare:

    Oscar și Milos de abia te așteaptă în Londra să te joci cu eifoto: Shutterstock
Oscar și Milos de abia te așteaptă în Londra să te joci cu eifoto: Shutterstock

Asta este cu adevărat slujba de vis! Agenția britanică de recrutare și plasare a forței de muncă Silver Swan a postat recent un anunț care sună prea frumos pentru a fi adevărat. O familie de bogătași din Londra caută un îngrijitor de căței care să se mute în apartamentul lor luxos din zona Knightsbridge din metropola britanică și să se joace cu cei doi golden retriever Milo și Oscar.

Aviz iubitorilor de animale: o familie de bogătași din Marea Britanie caută un îngrijitor pentru cei doi căței ai lor și salariul este mai mult decât ofertant: 2.670 de lire sterline pe lună (adică 15.000 de lei). Cei care vor aplica trebuie să știe că vor lucra cu doi golden retriever Milo și Oscar, de luni până vineri și ocazional în week end-uri. Vor petrece mult timp într-un apartament luxos evaluat la peste un milion de lire sterline din zona Knightsbridge, vor trebui să fie politicoși și prietenoși cu vecinii și vor trebui să fie suficient de atletici și sănătoși pentru a le face față celor doi dulăi puși tot timpul pe șotii și pe joacă. Ce este foarte interesant este că cei doi cățeluși vor avea un rol deosebit de important în selectarea partenerului lor de joacă. Și asta pentru că aplicantul trebuie să știe să gătească mâncare pentru căței, se arată pe portalul Silver Swan.

Citește și:

Asta da slujbă de vis: să stai şase luni în Paradis şi să fii plătit pentru asta

Doamnelor, decolteul vă găseşte slujba de vis!

Testul de angajare este simplu, fiecare aplicant trebuie să le aducă jucăușilor un preparat gătit de acasă și dacă aceștia îl vor devora, atunci intră pe lista eligibililor. Dacă vor strâmba din nas, aplicantul își poate lua adio de la slujba de vis. Îngrijitorul de câini va trebui să țină evidența întâlnirilor cățeilor cu prietenii lor din parc și să nu rateze nici un eveniment de acest gen, pentru că atât Milo cât și Oscar sunt extrem de îndrăgostiți de două cățelușe din vecini. Îngrijitorul va trebui să aibă grijă și de apartamentul familiei care îl angajează, adică va trebui să strângă jucăriile cățeilor, să le schimbe și aranjeze așternuturile din culcuș și să curețe după ce aceștia mănâncă.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net