Şoc! Prinţesa a ajuns cerşetoare

Ultima actualizare:

    A dormit în vecinătatea unui magazin din Milano,  în perioada în care a cerşit
A dormit în vecinătatea unui magazin din Milano, în perioada în care a cerşit

Incredibil, dar adevărat! Bogătaşa Ariane Lak, din Marea Britanie, a fost descoperită printre cerşetorii din Milano, Italia, la şase luni după ce a dispărut fără urmă. Povestea ei e cutremurătoare.

Milionara Ariane Lak, de 51 de ani, din Marea Britanie, este o prinţesă iraniană, descendentă a dinastiei Qajar (n.r. care a domnit între anii 1789–1925). Ea a fost găsită recent dormind în vecinătatea unui magazin de lux din Piazza Cesare Beccaria, o zonă comercială aglomerată din Milano. Femeia a fost descoperită acolo de un detectiv care a lucrat ca poliţist în Albania, angajat de familie, după ce a dispărut fără urmă acum 6 luni din Londra. 

A fost anunţată poliţia, a fost solicitată o căutare internaţională, dar nimeni nu a dat de ea până recent. Detectivul a reuşit să afle că plecase spre Italia, în ianuarie, şi că a fost cazată la Hotelul Residence Di Coro din Milano, până în urmă cu şase luni. El s-a plimbat în tot oraşul cu poza milionarei în mână şi a mai aflat de la un frizer că a avut-o clientă. Acesta a ţinut să sublinieze că era murdară ca o boschetară. Detectivul a interogat apoi cerşetori, care i-au spus că femeia se află printre ei. Aşa a găsit-o în locul unde obişnuia să doarmă. 


    Ariane Lak este  o prinţesă de origine iraniană şi managerul unei companii de producţie de filme din Marea Britanie
Ariane Lak este o prinţesă de origine iraniană şi managerul unei companii de producţie de filme din Marea Britanie

Ariane nu-şi mai amintea nimic când a vorbit prima oară cu ea. După ce a fost îngrijită de medici a spus că zile în şir a căutat prin gunoaie şi a cerşit ca să mănânce. “Milanezii sunt buni. Au vrut să mă ajute, dar i-am refuzat. Nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat cu mine. Cred că am fost atacată, lovită, prădată. Am căzut şi m-am lovit la cap. Aşa mi-am pierdut memoria”, a spus milionara după ce şi-a revenit. 

Ariane Lak  este absolventă a Universităţii Cambridge, vorbeşte fluent 4 limbi şi este managerul unei companii de producţie de film. Are o avere de mai multe milioane de dolari. Medicii spun că femeia a suferit o amnezie temporară tranzitorie, care se manifestă printr-o pierdere a memoriei pe o perioadă scurtă de timp. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net