Şocant! Doctoriţa a luat la bătaie pacienta în mijlocul operaţiei

Ultima actualizare:

    Doctorul își bate pacienta fără niciun fel de remușcareFoto Mirror.co.uk
Doctorul își bate pacienta fără niciun fel de remușcareFoto Mirror.co.uk

Un doctoriţă a fost surprinsă în timp de bătea o pacientă pentru că nu a acceptat să plătească mai mulţi bani pentru operaţie. Nu se ştie exact numele spitalului unde a avut loc incidentul, dar se pare că s-ar fi petrecut într-o maternitate. Femeia a fost bătută chiar în timp ce stătea lungită pe masa de operaţie, încă în halat.

O cameră video ascunsă a surprins o doctoriţă care a bătut o pacientă, relatează Mirror.co.uk. Nu se cunoaște numele spitalului, dar evenimentul s-ar petrecut într-o maternitate din orașul Hohhot, din China. Doctoriţa pare să-și fi ieșit din minți în momentul în care femeia a refuzat să îi plătească mai mulți bani pentru operație.

În clip se vede cum femeia se află încă pe masa de operaţie când doctoriţa începe să o lovească violent. Un complice o leagă pe pacientă de încheieturi, pentru a nu se putea mişca. Deşi scena este văzută de un alt medic, acesta nu intervine în timp ce doctoriţa în desface, violent, picioarele pacientei. 

Conform presei chineze, doctoriţa a crescut tariful operaţiei chiar în mijlocul procedurii, iar pacienta a refuzat. 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net