Șocant! Femeia asta își hrănea pacienții la sân în ședințele de terapie

Ultima actualizare:

    Vanessa Clark, acum în vârstă de 63 de ani, își obliga pacienții să sugă de la sânul eifoto: INS
Vanessa Clark, acum în vârstă de 63 de ani, își obliga pacienții să sugă de la sânul eifoto: INS

Psihoterapeuta Vanessa Clark, lidera unei secte creștine, își ajuta pacienții să regreseze în perioada copilăriei și îi obliga să sugă lapte de la sânul ei. Femeia în vârstă de 63 de ani a fost condamnată la patru ani de pușcărie pentru acest tip ”neobișnuit” de agresiune sexuală.

Vanessa Clark era recomandată ca terapeut de membrii comunității creștine. Femeia își supunea însă pacienții instabili psihic unor practici controversate.

În schimbul unor sume consistente de bani, Vanessa aplica o tehnică recomandată mamelor în relația lor cu bebelușii, pentru a-i liniști: contactul ”piele pe piele” și își obliga pacienții să sugă de la sânul ei, conform The Sun.  

Procurorul de caz a relatat în fața judecătorilor din Oxford cum o pacientă a fost ajutată, în timpul unei ședințe foarte intense, să regreseze în perioada copilăriei. Mâinile și picioarele au început să-i tremure, iar terapeuta i-a spus că este vorba despre corpul ei, care ”încearcă să-i provoace mamei lactația”.

Apoi, Vanessa Clark a întrebat-o ”Copilul vrea să bea lapte?” și i-a ghidat capul spre sânii săi, pe care pacienta i-a băgat în gură.

O altă victimă a povestit cum terapeuta i-a făcut masaj până i-a provocat orgasm, susținând că acesta era ”copilul ei interior” care ieșea afară.

Aceste abuzuri descrise de judecători ca fiind ”neobișnuite” au avut loc între 1996 și 2001, când psihoterapeuta a chemat două paciente instabile psihic într-un apartament din Londra pentru ședințele de terapie.

Metodele terapeutei au ieșit la iveală atunci când partenera de viață a femeii a contactat-o pe una dintre victime și i-a spus că era îngrijorată din pricina unor discuții despre viol, crimă și tortură.

Clark și-a recunoscut abuzurile într-o scrisoare redactată de mână către partenera ei de viață, în care vorbea despre manipulare psihologică și înșelăciune.

”Le-am manipulat ca să le controlez. Am făcut în așa fel încât să le intru sub piele, ca să devină obsedate de mine. Mi-am hrănit pacienții la sân și mi-am scos o dată sutienul înainte ca victima să-și dea acceptul, spunându-i că nu fac asta decât în mod excepțional, pentru ea.

Am înșelat și am manipulat. Mi-am obligat pacientele să vizualizeze scene să tortură. Când o pacientă voia să se oprească, insistam să mergem mai departe. Nu m-am gândit deloc la faptul că era vulnerabilă. Am făcut-o sclava dorințelor mele sadice”, a recunoscut Vanessa Clark.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net