Şocant! Fetiţa asta a căzut de la etajul 17 şi s-a ales doar cu nişte vânătăi

Ultima actualizare:

    Fetiţa i-a şocat pe medicii care au tratat-o la spitalul din Changzhou, China
Fetiţa i-a şocat pe medicii care au tratat-o la spitalul din Changzhou, China

Şocant! Vecinii au auzit o bufnitură puternică la 11 iulie, după ce fetiţa a căzut de la etajul 17. Nimeni nu credea că va supravieţui. Însă miracolul s-a produs: super-fata de doi anişori şi jumătate a ajuns la spitalul de copii din Changzhou, Provincia chineză Jiangsu şi după doar o săptămână a fost externată.

Şocant! Miracol după ce o fetiţă a căzut de la etajul 17, adică de la peste 55 de metri, în Changzhou, provincia Jiangsu, China. Micuţa, al cărei nume nu a fost dezvăluit, s-a ales cu nişte vânătăi zdravene, o sperietură pe cinste şi o experienţă de neuitat. Accidentul a avut loc la 11 iulie. Fata era singură acasă, după ce bunica ei s-a hotărât să facă nişte cumpărături după ce micuţa a adormit. Micuţa s-a trezit şi a căutat-o pe mamaie, dar nu a găsit-o. A deschis geamul de la dormitor, s-a urcat pe un scaun, apoi pe birou, s-a aplecat în exterior şi... a căzut în gol de la peste 55 de metri.

Întrebată de poliţişti bunica a declarat şocată că nu a crezut că micuţa se va trezi în acest interval. S-a înşelat îngrozitor. Fetiţa a avut noroc pentru că a căzut în grădina din faţa blocului. Ironic, fata cădea în gol în timp ce bunica ei urca pe scări. Martorii le-au explicat reporterilor că fetiţa s-a ridicat în picioare imediat după ce a atins solul şi a început să plângă. A fugit la intrarea în bloc şi a tras de uşa de la intrare. Între timp, bunica intra în apartament şi descoperea şocată că nepoţica ei a dispărut. A văzut geamul deschis şi s-a gândit că s-a întâmplat o nenorocire. Când s-a uitat în jos a văzut-o pe fetiţă în breţele unor vecini. La scurt timp a sosit şi ambulanţa şi a dus-o pe fată de urgenţă la spital.

simeon stalpnicul png

La radiografie, doctorii au descoperit şocaţi că fata nu avea nimic rupt în tot corpul. Pentru a fi siguri medicii de la Spitalul de copii Changzhou i-au făcut inclusiv un computer tomograf. La final au văzut că avea nişte fisuri minore la nivelul coastelor şi că prezenta nişte afecţiuni minore la ficat. Cu toate astea nu a fost nevoie să stea prea mult în spital pentru că s-a vindecat rapid. „Este un mic Superman! A fost foarte norocoasă”, a explicat unul dintre doctorii care au examinat-o.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net