Şocant! O ceartă de pe Facebook s-a încheiat tragic, la Urgenţe

Ultima actualizare:

    Rhiannon McGann a sărit în apărarea prietenului ei şi a ajuns în ultimul hal la spital
Rhiannon McGann a sărit în apărarea prietenului ei şi a ajuns în ultimul hal la spital

Australianca Rhiannon McGann, de 23 de ani, a simţit pe pielea ei ce înseamnă să intervină într-o ceartă între bărbaţi! Duminică, ea şi prietenul ei Dylan Hulett, de 20 de ani, au fost atacaţi de trei bărbaţi înarmaţi cu bâte de baseball şi băgaţi în spital. Cauza: o ceartă mai veche de pe Facebook.

Rhiannon McGann, mamă a unui bebeluş, a ieşit duminică seara, în jurul orei 22.00 în Waterford West, din Logan, Australia, să ia o gură de aer împreună cu prietenul ei Dylan Hulett, de 20 de ani. Din senin, cuplul a fost atacat de trei bărbaţi, dintre care unul de 16 şi altul de 20 de ani, care au şi fost arestaţi între timp. Fără să zică nimic, cei trei tineri înarmaţi cu bâte de baseball şi crose de golf au tăbărât pe Dylan şi au început să îl lovească violent. Rhiannon a intervenit şi s-a ales cu craniul spart în mai multe locuri şi mandibula ruptă în bucăţi. Ea a ajuns la Urgenţe. Dylan s-a ales cu o mână ruptă, având antebraţul fracturat în mai multe locuri. Poliţia a reuşit în cele din urmă să dea şi de urma celui de al treilea atacator şi să îl ducă în arestul poliţiei.


    Cealaltă victimă, Dylan Hulett s-a ales doar o o mînă ruptă
Cealaltă victimă, Dylan Hulett s-a ales doar o o mînă ruptă

McGanna a rămas internată în spitalul Prinţesa Alexandra din cauza rănilor, iar Dylan Hulett a fost externat după ce i s-a montat un aparat de ghips. „Femeia a intervenit să îi despartă şi s-a ales cu cele mai urâte lovituri. A leşinat din cauza bâtelor primite direct în cap. Cei trei atacatori au dispărut la bordul unui Holden Commodore argintiu ”, a declarat un martor ocular pentru Daily Mail Australia. Puştii violenţi au fost găsiţi cu ajutorul câinilor poliţişti.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net