Şocant! Profa a făcut un copil cu elevul ei de 14 ani, iar acum riscă puşcăria

Ultima actualizare:

    Laura Lynn Ross, 37 de ani
Laura Lynn Ross, 37 de ani

Revoltător! Laura Lynn Cross, de 37 de ani, din Tallmadge, Cleveland, Ohio şi-a recunoscut fapta în faţa instanţei. Ea a recunoscut că a făcut un copil cu elevul ei pe care „îl adoptase simbolic” şi pe care îl educa atent, ca pe un ucenic.

Laura Lynn Cross şi-a luat în serios rolul de mentor. L-a invitat pe băiatul care locuia în acelaşi cartier cu ea să vină să înoate în piscina ei. Relaţia a devenit în timp extrem de apropiată şi tatăl adolescentului a declarat pentru un post local de radio că fiul său i-a împărtăşit la un moment dat că „făceau frecvent sex”. Tatăl băiatului nu locuieşte cu acesta după ce s-a despărţit de mama lui, însă susţine că juca un rol important în educarea minorului. Vineri, 23 martie, Laura Lynn Cross a compărut în faţa judecătorilor şi a recunoscut că a avut o relaţie necuviincioasă timp de 3 ani cu elevul ei. La finele lui 2017, profa începuse demersurile legale în vederea adoptării băiatului.


    Profa şi elevul au format un cuplu fericit timp de trei ani
Profa şi elevul au format un cuplu fericit timp de trei ani

La 24 mai judecătorii se vor pronunţa în acest caz şi Cross va fi trimisă la închisoare asupra ei fiind puse trei capete de acuzare. Relaţia dintre profă şi elev a început în 2014 şi a fost descoperită de părinţii acestuia abia la finele lui 2017. În decembrie 2017, Cross a născut un băieţel pe care l-a conceput cu elevul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. Cross a demosionat în 2015 de la liceul Buchtel, din localitate, după ce mama băiatului a depus o plângere împotriva ei la poliţia din Akron. În plângere, femeie a explicat că băiatul a fugit de acasă şi că trăieşte cu profesoara lui. Conform declaraţiilor colegilor de catedră ai lui Ross, relaţia ar fi început în 2012, însă cei doi implicaţi ar fi avut grijă să îşi ia toate măsurile de siguranţă pentru a nu fi descoperiţi.

image
image
image
image
image
image
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net