Şocant! Rebelii ISIS au hrănit o mamă cu rămăşiţele fiului ei: "Tocmai ţi-ai mâncat copilul"

Ultima actualizare:

    Militanţii ISIS sunt cea mai barbară grupare din lume, iar ororile pe care le-au comis au îngrozit o lume întreagă
Militanţii ISIS sunt cea mai barbară grupare din lume, iar ororile pe care le-au comis au îngrozit o lume întreagă

Militanţii ISIS continuă să şocheze o lume întreagă cu asasinatele lor pline de cruzime.

Un caz care a îngrozit lumea a fost făcut public de către publicaţiile internaţionale. O mamă al cărei fiu a fost răpit de islamiştii barbari a aflat, cu groază, că şi-a mâncat propriul copil.

Bărbatul a fost luat captiv în Mosul, Irak, iar mama lui, cuprinsă de disperare, s-a dus să vorbească cu reprezentanţii grupării, în spetanţa că îi va convinge să-i elibereze copilul, scrie Daily Mail.

Militanţii ISIS, aparent cuprinşi de milă, au rugat-o pe femeia îndurerată să mănânce ceva înainte de a-l vedea pe fiul ei. Ea a aceptat, astfel că i-a fost adus un platou de mâncare pe care se afla o farfurie de orez şi una cu supă.

După ce femeia a terminat de mâncat, militanţii ISIS i-au spus, râzând în hohote, că tocmai şi-a mâncat copilul, potrivit The Mirror. Întâmplarea a fost relatată de către Yasir Abdulla, un bărbat care a plecat din Marea Britanie pentru a lupta âmpotriva grupării ISIS.

"Ea era foarte hotărâtă să-şi găsească fiul, a mers la sefii ISIS şi a cerut să-l vadă. Aceştia i-au spus să se aşeze, pentru că probabil a mers mult şi este obosită şi i-au recomandat să mănânce ceva înainte de a-şi vedea băiatul. I-au adus o cană de ceai şi i-au servit un prânz alcătuit din carne gătită, orez şi supă. Femeia s-a gândit că sunt amabili şi a mâncat. După ce a terminat de mâncat şi a cerut să-şi vadă copilul, bărbaţii au început să râdă de ea şi i-au spus că tocmai l-a mâncat", a declarat omul, pentru Daily Mail.

Mărturisirile lui Abdula nu se opresc însă aici. Bărbatul, care continuă să lupte împotriva grupării teroriste, a povestit şi alte atrocităţi comise de militanţii ISIS. Printre altele, aceştia obişnuiesc să răpească civili nevinovaţi, pe care-i violează şi îi ucid, dacă nu li se alătură. De cele mai multe ori, oamenii sunt arşi de vii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net