Şofer român de TIR, erou în Germania: A oprit un BMW de pe contrasens. La volan era o șoferiță leșinată

Ultima actualizare:

    FOTO www1.wdr.de
FOTO www1.wdr.de

Un şofer de TIR a devenit erou în Germania, totul, după ce a reuşit, datorită unei prezenţe de spirit şi unei îndemânări incredibile, să oprească o maşină care circula pe contrasens cu şoferiţa leşinată la volan.

Participanţii la trafic au crezut iniţial că a fost vorba de un accident şi au sunat la numărul de urgenţă. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au descoperit că şoferul unui TIR a reuşit să salveze viaţa unei şoferiţe aflată la volanul unui BMW, relatează site-ul postului de televiziune regional Westdeutscher Rundfunk, potrivit adevărul.ro.

Întâmplarea, demnă de un film, a avut loc luni dimineaţă lângă Neuss-Uedesheim. Observând un BMW care venea pe contrasens, foarte aproape de parapetele pasarelei, şi pe şoferiţă leşinată la volan, şoferul TIR-ului e efectuat o manevră prin care a oprit maşina prinzând-o între balustradă şi camionul său.

Șoferul, în vârstă de 49 de ani, i-a acordat şoferiţei primul ajutor. Femeia, în vârstă de 57 de ani, a fost preluată apoi de o ambulanţă şi dusă la spital. „O faptă eroică!”, a declarat o purtătoare de cuvânt a poliţiei germane.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net