Lady Sarah Spencer, sora regretatei Prințese Diana, a avut o relație cu Charles de Wales chiar în anul în care părinții lui William și Harry s-au cunoscut.


Charles și Lady Sarah au avut o relație în 1977, într-un timp în care prințul era presat să-și găsească o soție. În același an, acesta a întâlnit-o pe Diana. În timpul relației cu cel care avea să-i devină cumnat, Sarah l-a însoțit pe acesta într-o vacanță la ski, în Elveția. Deși nu se știu multe amănunte despre legătura romantică, ceea ce s-a putut afla este că Charles a rupt brusc relația, notează express.co.uk, din cauză că ar fi surprins-o stând de vorbă cu un jurnalist.

elisabeta.jpg

regina elisabeta a II-a
Regina Elisabeta a II-a, alături de frații lui Lady D, Charles și Sarah
Foto: EPA

 

„Sarah a fost dezarmant de sinceră cu privire la iubitul ei şi a declarat că nu se va căsători cu Charles «chiar de ar fi gunoier sau regele Angliei“, a povestit un ziarist de la Mirror. Când Charles a aflat de convorbire, nu a fost deloc încântat şi i-ar fi spus lui Lady Spencer: „Tocmai ai făcut ceva incredibil de stupid“.

Deși lucrurile nu s-au terminat bine, Sarah a fost cea care a dezvăluit că ea a făcut posibilă întâlnirea dintre Diana și Charles și că le-a oferit binecuvântarea sa.

Prințul Charles și Lady Di s-au căsătorit în 1981, iar Sarah Spencer a făcut nunta un an mai devreme cu Neil McCorquodale.

 

 
 
Loading...