Soţia dictatorului nord-coreean, scandal de proporţii! Apariţiile sale au revoltat presa

Ultima actualizare:

    Informaţiile despre soţia liderului nord coreean nu sunt confirmate de reprezentanţii Coreei de NordFoto: AFP
Informaţiile despre soţia liderului nord coreean nu sunt confirmate de reprezentanţii Coreei de NordFoto: AFP

Dictatorul nord coreean Kim Jong-Un se află adesea în atenţia presei internaţionale datorită acţiunilor controversate pe care le face. Nu se poate afirma acelaşi lucru despre soţia sa, fosta cântăreaţă, Ri Sol-ju, despre care sunt cunoscute foarte puţine informaţii. Mai mult decât atât, ea îşi face rar apariţia în public şi dispare din atenţia mass-media pentru perioade îndelungate de timp.

Conform rapoartelor venite din partea oficialilor sud coreeni, soţia lui Kim Jong-Un are 28 de ani şi este mama a trei copii. Informaţia nu a fost confirmată de oficialii nord coreeni pentru că aceştia sunt foarte discreţi în ceea ce priveşte viaţa personală a liderului lor.  Atunci când apare în public ,soţia lui Kim Jong-Un,  zâmbeşte politicos şi poartă un costum sau o rochie într-o nuanţă pastelată.

Potrivit informaţiilor neconfirmate, domnişoara Ri s-a născut într-o familie de intelctuali, dintr-o mamă profesor universitar şi un tată doctor. Nu este ştiut cum a ajuns să fie soţia lui Kim Jong-Un sau în ce împrejurări a fost cerută în căsătorie. Unele surse susţin că cei doi s-au întâlnit, pentru prima dată, la o petrecere care a avut loc în noaptea de Revelion, în anul 2010.

RI Sol-ju preferă să se îmbrace ţinând cont de tendinţele ţărilor vestice şi, a fost văzută purtând, în numeroase rânduri, genţi create de designerii Dior şi Chanel. Gusturile sale pentru obietele luxoase au stârnit revolta presei internaţionale ţinând cont că majoritatea loocuitorilor din Coreea de Nord trăiesc la limita subzistenţei. 

Nişte informaţii privind familia dictatorului vin din partea fostului jucător de baschet, Denis Rodman, care are o legătură destul de strânsă cu Kim Jong-Un. Bachetbalistul a declarat pentru publicaţia The Guardian că dictatorul are trei copii şi că i-a fost permis să o ţină în braţe pe fiica cea mică, pe nume Ju-ae.  A adăugat că cei doi sunt nişte părinţi minunaţi.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net