Soția lui Aleksei Navalnîi, Iulia, arestată la Moscova. Alți 300 de protestatari, reținuți și ei

Ultima actualizare:

    Aleksei Navalnîi și soția sa, Iulia
Aleksei Navalnîi și soția sa, Iulia

Poliţia rusă a arestat-o pe Iulia Navalnaia, soţia opozantului politic încarcerat Aleksei Navalnîi, la o manifestaţie neautorizată, duminică, la Moscova în susţinerea acestuia, anunţă pe reţele de socializare aliaţi ai principalului opozant al Kremlinului, relatează Reuters.

Potrivit OVD-Info, o organizaţie nonguvernamentală (ONG) care monitorizează manifestaţii, peste 300 de persoane au fost arestate la manifestaţia de susţinere a lui Navalnîi de la Moscova.

Iulia Navalnaia a fost arestată, de asemenea, la manifestaţia în susţinerea soţului său de sâmbăta trecută, între alţi peste 4.000 de protestatari.

Restaurantele și magazinele din Moscova, închise

Primăria Moscova a anunţat că restaurantele şi magazinele din centrul capitalei rămân închise duminică şi că traseul autobuzelor a fost modificat.

Protestele au loc în urma unei prime zile de manifestaţii, sâmbăta trecută, la care au luat parte zeci de mii de ruşi în întreaga Rusie şi care s-a soldat cu 4.000 de arestări şi deschiderea a 20 de dosare penale.

Autorităţile ruse şi-au multiplicat în zilele dinaintea manifestaţiilor de duminică avertismentele la adresa susţinătorilor lui Aleksei Navalnîi.

Poliţia a ameninţatcă manifestanţii pot fi inculpaţi de ”revolte în masă”, în cazul în care adunările degenerează în violenţe.

”Jandarmul” rus al telecomunicaţiilor Roskomnadzor a anunţat la rândul său că va sancţiona reţele de socializare care au lăsat online mesaje care încurajează, în opinia sa, minorii să participe la manifestaţii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net