Soția lui Kim jong-Un, apariție rară la un banchet. Ce frumoasă este!

Ultima actualizare:

    Cei doi s-au cunoscut la un concert, în anul 2010Foto: AFP
Cei doi s-au cunoscut la un concert, în anul 2010Foto: AFP

Liderul nord coreean Kim Jong-Un este cunoscut pentru acțiunile sale violente controversate și pentru dorința sa exagerată de a evidenția forța militară impresionantă a Coreei de Nord. Deși acțiunile din sfera publică sunt cunoscute de toți, nu se poate spune același lucru și despre viața personală a controversatului dictator. El este căsătorit de ani buni, însă Prima Doamnă a Coreei de Nord își face foarte rar apariția în public.

Ri Sol-Ju este o fostă cântăreață, iar aparițile sale publice sunt extrem de rare. Potrivit The Telegraph, cei doi s-au cunoscut la un concert de Revelion, în anul 2010.


    Soția dictatorului este fostă cântăreață Foto: AFP
Soția dictatorului este fostă cântăreață Foto: AFP

 Soția dictatorului l-a însoțit pe acesta la un banchet dat în cinstea noilor arme nucleare bazate pe hidrogen. Se pare că evenimentul deosebit a convins-o pe Prima Doamnă a Coreei de Nord să îi fie alături public soțui ei și să aplaude, cu zâmbetul pe buze acțiunile lui.  Fosta cântăreața a ocupat locul de lângă dictator și a părut amuzată pe toată durata petrecerii. 

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net