Soţia româncă a miliardarului american John Paulson a aflat de divorţ din ziare

Ultima actualizare:

    Jenny şi John Paulson au fost căsătoriţi timp de 21 de aniFoto: Gettyimages
Jenny şi John Paulson au fost căsătoriţi timp de 21 de aniFoto: Gettyimages

Noi dezvăluiri în divorţul anului! Jenny Zaharia Paulson, 50 de ani, a fost şocată când a citit pe prima pagină a ziarului New York Post că soţul ei a depus actele de divorţ. Aşa a aflat ea că John Paulson, 65 de ani, se desparte de ea pentru a fi împreună cu Alina de Almeida, 33 de ani.

Conform unei prietene de-ale româncei, Jenny Paulson nu avea o relaţie fericită cu soţul ei şi acesta nu vorbea cu ea ”cu lunile”. Ea a avut nevoie de consiliere psihologică pentru a trece mai uşor peste şoc şi cere mass-media să respecte intimitatea familiei ei. 

Neavând un contract prenupţial, soţii Paulson vor avea de împărţit averea de 4,7 miliarde de dolari şi proprietăţile imobiliare pe care le deţin. Aceeaşi sursă a dezvăluit că Jenny Zaharia credea că ”problemele din căsnicia ei au dispărut după ce la finele lunii august John Paulson a fost cu ea şi cu fetele într-o vacanţă în Austria, Festivalul de muzică de la Salzburg”. 

Aceeaşi prietenă de familie a spus că ”românca ştia că soţul ei nu este «uşă de biserică», dar că îl accepta aşa cum era pentru că era un tată bun pentru Giselle şi Danielle, fiicele lor”. 

”Despărţirea lor a fost una urâtă şi umilitoare pentru Jenny, având în vedere rapiditatea cu care John Paulson a depus actele de divorţ la un tribunal din Suffolk County şi după nici zece zile a fost văzut la o nuntă pe lacul Cuomo cu amanta”, a mai spus sursa sub protecţia anonimatului.  


    Alina de Almeida, 33 de ani, l-a cucerit pe miliardar în această varăFoto: Instagram
Alina de Almeida, 33 de ani, l-a cucerit pe miliardar în această varăFoto: Instagram

Atât Jenny Zaharia Paulson, cât şi soţul ei au angajat cei mai buni avocaţi pentru a câştiga procesul de divorţ. Cea mai mare ”bătălie” se va da pe Fundaţia Paulson, unde amândoi au drepturi egale şi care valorează ”sute de milioane de dolari”.

Paulson şi de Almeida au zburat în Europa la bordul unui avion privat pentru a onora invitaţia venită din partea directorului executiv Mark Mofatt de la compania Blackstone care s-a însurat cu Sarah Minz. Ceremonia a avut loc în Villa D’Este, la 25 septembrie, la doar patru zile după ce Paulson a depus actele de divorţ.

Ce au de împărţit cei doi foşti soţi

Paulson s-a cuplat cu de Almeida în această vară şi a fost văzut cu ea la vila familiei din Hamptons şi apoi în apartamentul de lux din Olympic Tower, Manhattan. Conform NY Post, Paulson are în conturi 4,7 miliarde $ şi deţine un conac în New York, cumpărat în 2004 cu 14,7 milioane $, o proprietate în ­Southampton, de 41 milioane $, şi o casă în Aspen, ­achiziţionată în 2010 cu 24,5 milioane $.

Paulson a depus actele de divorţ de soţia lui Jenny (Zaharia) Paulson, de 50 de ani, după 21 de ani de căsnicie, la 21 septembrie.  Cei doi au două fiice împreună, nu au semnat contract prenupţial şi vor trebui să împartă averea de 4,7 miliarde de dolari şi proprietăţile deţinute în comun (n.r. care ar ajunge la un total de 5,4 miliarde de dolari). 

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net