Soţia românului ucis în Malta: «Dane, mi-au rămas amintirile şi copilaşii noştri»

Ultima actualizare:

    O pereche cândva fericită: Dan şi Irina Udrea, la cununia religioasă, în 2014Foto: Arhivă Personală
O pereche cândva fericită: Dan şi Irina Udrea, la cununia religioasă, în 2014Foto: Arhivă Personală

Solidaritate în urma dramei de sâmbătă dimineaţă! Românii care trăiesc în Malta s-au mobilizat şi încearcă să strângă bani pentru familia bistriţeanului ucis de un copac, care s-a prăbuşit peste maşină, în timpul unei furtuni. Soţia românului se află la spital, în stare gravă.

Ce destin! Sâmbătă dimineaţă, doi români stabiliţi în Malta, soţ şi soţie, se îndreptau cu maşina spre locul de muncă. O furtună violentă i-a surprins în timp ce circulau pe şoseaua care duce spre oraşul Rabat. Peste automobil s-a prăbuşit un copac, doborât de vântul puternic, iar şoferul, în vârstă de 38 de ani, a murit în urma impactului. Românii stabiliţi în Malta au început deja să strângă fonduri pentru a sprijini familia lovită de nenorocire.

Şoferul decedat e Dan Udrea, un bistriţean care muncea în Malta de şapte ani. Dacă în ţară lucra la o firmă de IT, Udrea muncea în Malta la un restaurant. De curând, şi Irina (32 de ani), soţia sa, îşi găsise un loc de muncă, iar cei doi intenţionau să cumpere o locuinţă pe insulă. Soţii Udrea locuiau împreună cu cei doi copii, Edi (3 ani) şi Oliver (6 luni), scrie adevarul.ro.  În urma accidentului, Irina a fost lovită la cap şi în zona coloanei vertebrale. Femeia e supravegheată de medici, care sunt îngrijoraţi cu privire la rana de la cap. De pe patul de spital, ea şi-a luat rămas bun de la Dan, cu un mesaj emoţionant postat pe Facebook: “Atât mi-a rămas... nişte amintiri frumoase şi copilaşii noştri minunaţi. Te vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna. Te iubesc mult, te voi iubi mereu”.   Românii din Malta s-au mobilizat şi încearcă să adune bani, astfel încât Dan să fie înmormântat la Bistriţa. Pentru a aduce trupul bărbatului în ţară e nevoie de câteva mii de euro. “Am organizat un mic «comandament de urgenţă», care se va ocupa cu strângerea de fonduri”, spune Alexandru, unul dintre românii din Malta. Prietenii au apelat şi la un site dedicat donaţiilor, iar în câteva ore s-au strâns 550 de euro. “Vă rugăm să o sprijiniţi pe Irina, pe bebeluşul său şi pe celălalt copilaş, care au rămas fără tată”. Aşa sună mesajul postat pe gofoundme.com de Sergi Zarubin, un apropiat al cuplului.


    Copacul a făcut praf maşina în care se aflau cei doi soţiFoto: “Times of Malta”
Copacul a făcut praf maşina în care se aflau cei doi soţiFoto: “Times of Malta”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net