Barack şi Michelle Obama divorţează?

Ultima actualizare:

    Cuplul prezidenţial păstrează aparenţele  în publicFoto: Guliver/Getty Images
Cuplul prezidenţial păstrează aparenţele în publicFoto: Guliver/Getty Images

Michelle Obama a trecut de la ameninţări la fapte! Sătulă de infidelităţile repetate ale soţului ei, Prima Doamnă a Americii a cerut divorţul de Barack Obama, potrivit revistei „National Enquirer”.

Bombă! Barack (53 de ani) şi Michelle Obama (51 de ani) divorţează după 23 de ani de mariaj. Publicaţia americană „National Enquirer” susţine că a obţinut documentele prin care Prima Doamnă a SUA a cerut separarea oficială de preşedintele american.

În spatele imaginii de cuplu perfect, pe care soţii Obama o afişează la apariţiile oficiale, se află de fapt un mariaj măcinat de scandaluri şi de infidelităţi. “Michelle vrea să iasă din căsnicia fără dragoste”, titrează publicaţia mai sus amintită.

Ea e scandalizată de aventurile pe care şeful de stat le are de circa doi ani încoace. Chiar şi atunci când a flirtat cu premierul danez Helle Thorning-Schmidt, în timpul omagierii lui Nelson Mandela, în decembrie 2013, sau când a înşelat-o cu fiica preşedintelui Kennedy, Caroline Kennedy, în aprilie 2014, Michelle l-a iertat, de dragul celor două fete pe care le au împreună.

Cu toate acestea, Obama iar a călcat strâmb, chiar în apropiere de Casa Albă. Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, infidelităţile lui au adus-o la capătul răbdării pe Michelle. Nevasta înşelată este furioasă la culme şi vrea să divorţeze fără întârziere, mai ales că Serviciile Secrete acoperă dovezile prin care soţul ei îi pune coarne.

Divorţul lor se anunţă a fi unul scandalos, pentru că la mijloc se află două fiice minore, Malia (15 ani) şi Sasha (12 ani), şi o avere comună de 24 de milioane de dolari (93,4 milioane de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net