În timp ce Donald Trump se află la Casa Albă și își ține admiratorii de pe Twitter la curent cu toate măsurile pe care vrea să le ia, soții Obama se bucură în sfârșit de o viață liniștită și fericită.


Cele două mandate de președinte al Statelor Unite l-au ținut pe Barack Obama destul de departe de plăcerile proprii, dar acum, când s-a retras de la sediul Președinției de la Washington, se bucură alături de soția sa de o bine meritată vacanță.

sotii_obama.jpg

sotii obama
Soții Obama par mai fericiși ca niciodată de când au părăsit Casa Albă
Foto: Twitter

Fostul președinte și fosta prima doamnă au fost surprinși din nou în New York și trebuie să admitem că arată destul de bine. Fostul cuplu prezidențial pare că întinerit de când a predat „ștafeta” lui Trump și Melaniei. Îmbrăcați amândoi în ținute „office”, dar în același timp, cu un ușor aspect rebel, „dezordonat”, ceea ce arată faptul că nu se mai simt constrânși de nevoia de a arăta imepcabil.

Atât Barack, cât și Michelle au renunțat să-și mai încheie cămășile până la ultimul nasture de la gât, fostul președinte, de mult nu mai dorește o cravată, dar cu siguranță au rămas la fel de admirați de mare parte a americanilor.

Loading...