Soțul o înșela pentru că era grasă! Incredibil cum s-a răzbunat pe el

Ultima actualizare:
Jen Mellor, alături de noul ei iubit, Stuart Eggleshaw
Jen Mellor, alături de noul ei iubit, Stuart Eggleshaw

Povestea de viață a unei femei demonstrează cât de important este să ai alături o persoană care te acceptă așa cum ești. Jen Mellor (35 de ani) avea peste 100 de kilograme atunci când s-a căsătorit cu soțul ei, Andy, alături de care are un băiat de 11 ani. Bărbatul a început să se poarte foarte urât cu ea, să îi adreseze cuvinte jignitoare și să o înșele.

Jen Mellor s-a decis să se răzbune crunt pe el. S-a apucat de o dietă sănătoasă și l-a părăsit, după ce el i-a spus că este o „vacă umflată”. Femeia originară din Marea Britanie a avut mereu grijă de băiatul ei care suferă de autism și, de multe ori, nu aera atentă la ce mănâncă. Ea a povestit pentru publicația Mirror cum se purta fostul ei soț cu ea: „Andy mă făcea să îmi fie rușine cu mine din cauza greutății pe care o aveam. Mă jignea în continuu, iar eu mâncam de supărare”. Cu toate acestea, fostul ei soț susține că femeia minte și că, de fapt, mariajul s-a încheiat pentru că ea l-a înșelat.

Jen a slăbit enorm și și-a găsit dragostea


    Jen Mellor, alături de noul ei iubit, Stuart EggleshawFoto: mirror.co.uk
Jen Mellor, alături de noul ei iubit, Stuart EggleshawFoto: mirror.co.uk

Jen arată extrem de bine acum și și-a refăcut viața. Are un nou iubit, Stuart Eggleshaw (44 de ani). Femeia a obținut și custodia copilului ei, Ben, și este extrem de fericită cu noul ei partener de viață: „Stuart mă face să mă simt de milioane! El a fost un mare ajutor pentru mine atunci când am ținut dietă”. Iubitului ei nu i-a păsat că era plinuță, dar a susținit-o atunci când s-a hotărât să slăbească, iar Jen l-a apreciat enorm pentru acest lucru. Acum, amândoi au grijă de băiatul autist al femeii, s-au mutat împreună și au planuri mari de viitor.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net