A spus că a fost violată în grup, dar, de fapt, făcea sex cu tatăl ei

Ultima actualizare:
Travis Beckford (17 ani) este unul dintre băieții acuzați de viol
Travis Beckford (17 ani) este unul dintre băieții acuzați de viol

La începutul lunii ianuarie, o tânără din SUA a mărturisit autorităților că a fost violată de mai mulți bărbați. Ea susținea la acea vreme că, în timp ce se plimba în parc cu tatăl ei, cinci băieți au agresat-o sexual. Cu toate acestea, adolescenta în vârstă de 18 ani, al cărei nume nu a fost făcut public presei, a recunoscut că, de fapt, făcea sex cu tatăl ei, atunci când a fost întreruptă de cei cinci bărbați.

Înainte să recunoască ce s-a întâmplat, Denzel Murray (14 ani), Ethan Phillip (15 ani), Shaquell Cooper (15 ani) Travis Beckord (17 ani) și Ornadi Brown (17 ani) au fost arestați, fiind acuzați că au violat-o pe adolescentă. Victima se afla în parcul Osborne, din Brownsville.

Miercuri (24 februarie), adolescenta a recunoscut că era în parc alături de tatăl ei de 39 de ani și că făceau sex, potrivit metro.co.uk. Procurorul Ken Thompson din Brooklyn a declarat că: „Plângerea ei, dar și declarațiile făcute de tatăl acesteia se băteau cap în cap”.

Astfel, investigatorii și-au dat seama că ceva este în neregulă. Inițial, adolescenta le-a spus polițiștilor că tatăl ei a încercat să o apere de cei cinci „agresori”, dar că unul dintre tineri ar fi îndreptat o armă de foc către ei și i-ar fi ordonat tatălui să plece. La început, anchetatorii au crezut-o. Fata părea traumatizată și prezenta și răni fizice, însă mai târziu, declarațiile ei nu puteau fi susținute de dovezi concrete. Potrivit polițiștilor, tânăra este bipolară și suferă de sindrom post-traumatic, însă nu a urmat un tratament medicamentos până acum.


    Travis Beckford (17 ani) este unul dintre băieții acuzați de violFoto: Facebook
Travis Beckford (17 ani) este unul dintre băieții acuzați de violFoto: Facebook

După ce presupușii agresori au fost arestați, doi dintre aceștia le-au spus polișiștilor că, de fapt, fata făcea sex cu un bărbat, care apoi s-a dovedit a fi tatăl acesteia și care a fugit de cei cinci băieți. Unul dintre adolescenți l-ar fi întrebat pe tatăl fetei dacă pot să „intervină” și ei, neștiind că erau martorii unei relații incestuoase.

Autoritățile au spus presei că adolescenta primește tot ajutorul de care are nevoie. Ancheta este în plină desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net