Anthony Barajas, celebru pe reţeaua de socializare TikTok, a murit în weekend din cauza unor răni provocate de un atac armat într-un cinematograf din California. O prietenă a lui Anthony, prezentă și ea în cinematograf a murit pe loc, a anunţat poliţia locală, relatează AFP, citată de News.ro.


Anthony Barajas, în vârstă de 19 ani, şi o prietenă a sa, Rylee Goodrich, au asistat lunea trecută la proiecţia filmului ”American Nightmare 5: Fără Limite” într-un cinematograf din Corona, un oraş situat la aproximativ 75 de kilometri de Los Angeles, în momentul în care un bărbat a deschis focul.

Fimul se desfăşoară într-un viitor distopic, în care crimele sunt legale o zi pe an.

Cei doi tineri, care se aflau printre puţinii spectatori veniţi la film în acea seară, au fost descoperiţi de către personalul cinematografului, la sfârşitul proiecţiei.

Rylee Goodrich a murit la faţa locului, iar Anthony Barajas, grav rănit, a fost transportat la spital.

El a murit din cauza rănilor sâmbătă, a anunţat Poliţia din Corona.

Anthony Barajas, cunoscut online sub pseudonimul ”itsanthonymichael”, avea aproximativ un milion de abonaţi pe reţeaua de socializare TikTok, pe care posta înregistrări video scurte care îi documentau viaţa de zi cu zi.

Suspectul are 20 de ani. Polițiștii vorbesc despre un ”atac gratuit”

Poliţia a arestat un suspect în vârstă de 20 de ani, Joseph Jimenez, şi a anunţat că privilegiază pista unui ”atac gratuit”.

”O armă de foc şi alte probe care-l leagă de scena crimei au fost descoperite” la domiciliul suspectului, au precizat forţele de ordine.

Obiectele au fost furate în timpul atacului, însă nu acesta pare să fie mobilul, potrivit poliţiei, care precizează că Joseph Jimenez a acţionat singur şi că nu avea, aparent, vreo legătură cu victimele.

Statele Unite se confruntă cu o intensificare a violenţei armelor de foc, catalogată drept o ”epidemie” de către preşedintele american JoeBiden.

America a înregistrat peste 19.000 de omucideri cu arme de foc în 2020, un an marcat de o intensificare a omuciderilor în toate oraşele americane.

În 2012, un bărbat puternic înarmat a ucis 12 persoane într-un cinematograf la Aurora, în California, în timpul proiecţiei "The Dark Knight Rises".

Citește și:

O vedetă de pe TikTok a murit la doar 24 de ani. Vestea a fost dată de fratele geamăn

O adolescentă de 15 ani a murit de supradoză, după o provocare periculoasă pe Tik Tok

 
 
Loading...
Citeste tot despre: