Se întâmplă și miracole! Un bărbat de 45 de ani din Belgia a fost aproape de moarte după ce s-a infectat cu noul coronavirus. A stat trei luni în comă, iar medicii îi dădeau sub 5% șanse de supraviețuire. Dar s-a trezit, iar acum reînvață să meargă, să mănânce.


S-a trezit după trei luni de comă

„Mi-am sunat soția într-o seară de joi. I-am spus că s-ar putea să nu mă mai trezesc. Te simți așa de neputincios în clipele acelea! Uneori, cei de la spital o sunau pe soția mea în toiul nopții să-i spună să se pregătească pentru ce e mai rău”, a povestit Christophe Koopmans, citat de PRO TV. Trei luni a stat în comă, iar când s-a trezit, prima reacție a fost: „cum de sunt încă în viață?!”. De la acel moment, au mai trecut trei săptămâni până când s-a trezit de-a binelea. Potrivit presei internaționale, își pierduse complet mușchii, iar acum a fost mutat într-o clinică de reabilitare unde reînvață să mănânce, să vorbească și să meargă.

Bărbatul se consideră extrem de norocos că a scăpat cu viață și îi îndeamnă pe toți să ia toate măsurile de prevenție. „Nu e o glumă! Nu e o gripă obișnuită! Vă rog să respectați regulile!”, mai spune Christophe.

 
 
Loading...