Ştii de ce, în toate reclamele la ceasuri, e ora 10.10?

Ultima actualizare:

    Ora 10.10, preferată de toate companiile producătoare de ceasuriFoto: Guliver/GettyImages
Ora 10.10, preferată de toate companiile producătoare de ceasuriFoto: Guliver/GettyImages

Dacă o să priviţi cu atenţie panourile publicitare sau imaginile promoţionale din reviste la ceasuri, o să observaţi un detaliu neschimbat: majoritatea indică aceeaşi oră: 10.10. Explicaţia nu e deloc complicată.

Căutând pe site-ul Amazon după cuvântul-cheie „ceas”, veţi obţine mii de rezultate, cele ami multe setate la aceeaşi oră, scrie adevarul.ro. Motivul pentru fixarea ceasurilor la ora 10:10, după cum se explică într-un articol publicat în cotidianul american The New York Times, este astfel sunt încadrate cel mai bine brandul şi logo-ul producătorului, potrivit lui Andrew Block, vicepreşedintele executiv al comerciantului de ceasuri Tourneau.  Majoritatea firmelor producătoare de ceasuri de mână au logo-ul în partea frontală a ceasului, iar setarea orei, de pildă, la 12.05 sau la 1.20 l-ar acoperi. În plus, poziţia limbilor la ora 10.10 aduce cu un zâmbet, ceea ce poate influenţa decisiv potenţialul client. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net