Orice femeie îşi doreşte să arate impecabil în ziua nunţii şi să fie frumoasă din cap până-n picioare.


Aceasta a fost şi dorinţa unei tinere pe nume Faye Walters (28 de ani), din Marea Britanie.

Tânăra avea probleme mari cu dantura, pe care a decis să şi le rezolve înainte de a ajunge la altar alături de bărbatul iubit. Faye purta faţete dentare din adolescenţă, iar înainte de nuntă a decis să şi le schimbe cu unele noi, care să-i facă un zâmbet perfect.

Zis şi făcut. Ea a mers la stomatologul pe care îl avea de câţiva ani, iar acesta, deşi nu era specializat în faţete dentare (foiţe de porţelan care se aplică pe dinte, după slefuire, cu un adeziv special), i-a făcut lucrarea. Mulţumită de rezultat, tânăra a plecat acasă, fără să bănuiască nici o clipă că lucrarea a fost făcută de  mântuială.

Vezi aici mai multe poze cu tânăra, înainte şi după lucrarea dentară

Aşa se face că, după ce a mâncat prima dată cu noii dinţi, faţetele s-au spart şi au căzut. Pacienta, care urma să îmbrace rochia de mireasă peste câteva săptămâni, a avut un şoc în momentul în care a văzut că, practic, dinţii erau aproape putreziţi.

Fata a contactat repede un alt stomatolog care, de data aceasta, i-a refăcut dinţii şi gingiile. Întreaga procedură a costat 7.000 de lire, bani pe care tânăra i-a recuperat după ce a cîştigat procesul cu primul ei stomatolog.

 

 
 
Loading...