SUA nu scapă de Trump! Vrea să candideze și pentru al doilea mandat prezidențial

Ultima actualizare:

    Trump e sigur că va câștiga și al doilea mandat de președinteFoto: Getty
Trump e sigur că va câștiga și al doilea mandat de președinteFoto: Getty

Abia a trecut un an din primul său mandat de președinte al Statelor Unite, Dar Donald Trump (71 de ani) se gândește deja la viitoarea campanie prezidențială din 2020, în care va candida, desigur.

O sursă din anturajul lui Trump a dezvăluit că acesta are de gând să candideze și pentru al doilea mandat prezidențial, pe care e sigur că-l va câștiga, relatează express.co.uk.

Se pare că a început deja pregătirile. Și-a numit un manager pentru viitoarea campanie electorală, pe un anume Brad Parscale, care a fost coordonatorul promovării lui Trump în mass-media în timpul alegerilor din 2016. Miliardarul pune bani deoparte pentru o nouă cursă prezidențială pe care vrea să o câștige din nou. Trump nu prea se pricepe la „scamtoriile astea digitale” prin care este promovat, dar știe că are nevoie de o echipă de specialiști care să-i creeze o imagine cât mai bună.

Până în acest moment, nu este o informație oficială despre cine vor fi adversarii săi politici (e și normal, mai sunt încă doi ani până atunci!), dar se vehiculează că vor candida din nou Bernie Sanders, fostul vicepreședinte, Joe Biden și senatorul californian Kamala Harris.

Se preconizează că ar intra în cursa pentru Casa Albă și Joseph P. Kennedy, strănepotul fostului președinte, John f. Kennedy.

image
image
image
image
image
image
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net