A suferit peste 100 de operații estetice pentru a vindeca o boală gravă. Acum e fotomodel

Ultima actualizare:

    S-a născut cu o boală facială care a necesitat peste 100 de operații esteticeFoto media.licdn.com
S-a născut cu o boală facială care a necesitat peste 100 de operații esteticeFoto media.licdn.com

Celebritățile care apelează la operații estetice fără a avea neapărat nevoie de ele au făcut din acest fenomen o banalitate și s-a format o perspectivă negativă asupra lor. Nu la fel poate spune și o femeie căreia modelarea chipului i-a schimbat total viața.

Alison Midstokke (31 de ani), originară din New York,  s-a născut cu o malformație facială foarte gravă, astfel că a avut nevoie de mai bine de o sută de reconstrucții estetice chirurgicale pentru a-i oferi un aspect decent, după cum relatează TheSun.co.uk

Ea s-a născut cu Sindromul Treacher Collins, o afecțiune care se manifestă prin creșterea unor oase la nivelul feței. A fost nevoită să petreacă luni de zile în spital pentru a i se reconstrui chipul și a-i fi corectate auzul și vorbitul. Acum, după ce operațiile au reușit și au oferit rezultate remarcabile, Alison a devenit sursă de ionspirație pentru sute de persoane care suferă de probleme asemănătoare. 

"Când aveam cinci ani, mă holbam la mine însămi în oglindă și o întrebam pe mama de ce sunt atât de urâtă. Ea îmi spunea că e din cauza că am Treacher Collins iar chipul meu nu se dezvoltă corect. După ce am făcut operațiile - înclusiv reconstrucția majoră din 2010 - m-am simțit mai încrezătoare. Mi-a schimbat viața", a declarat Alison. 

Ea a fost abandonată de părinți când s-a născut, dar a fost apoi adoptată după doar câteva săptămâni. A suferit mai multe intervenții chirurgicale încă de când era un copil deoarece trebuiau îndreptate defectele cranio-faciale.

Alison recnuoaște că nici nu mai știe numărul operațiilor, dar crede că au fost peste o sută. Malformația i-a afectat atât auzul, cât și posibilitatea de a vorbi, astfel că nu a putut merge la școală ca restul copiilor. Doctorii au crezut la început că nu va mai putea vorbi niciodată, dar la cinci ani, Alison a început să comunice verbal cu familia ei. 

A avut grave probleme sociale din cauza urâțeniei, fiind exclusă de persoanele din jur, mereu a fost tratată diferit. "Nu am fost invitată la prea multe petreceri aniversare, dar am avut mereu câțiva prieteni apropiați." 

Pe măsură ce a făcut mai multe operații, aspectul ei facial s-a îmbunătățit, iar vârsta de 15 ani, deja rezultatele pozitive erau vizibile și a putut chiar să-și urmeze visul - de a deveni 

model.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net