Suma astronomică pe care o dau Kate Middleton și Prințul William pentru școala copiiilor

Ultima actualizare:

    Kate Middleton și Prințul William scot o sumă frumoasă din buzunar pentru eduția lui George și a lui Charlottefoto: Getty
Kate Middleton și Prințul William scot o sumă frumoasă din buzunar pentru eduția lui George și a lui Charlottefoto: Getty

E septembrie, iar copiii au început școala, fie online sau fizic, în funcție de numărul de îmbolnăviri cauzate de noul coronavirus. Nu doar elevii din România, însă, ci și cei din alte țări, printre care și Regatul Unit. Printre copii care au revinit în bănci se numără și Prințul George și Prințesa Charlotte, a căror educație nu e una deloc ieftină.

Prințul William și Kate Middleton scot din buzunar o sumă frumoasă pentru ca George și Charlotte să meargă la una dintre cele mai bune școli din Londra, St. Thomas' Battersea, unde va fi probabil înscris și Prințul Louis când va mai crește. 

Școala, situată într-una dintre cele mai bogate zone din capitala Regatului Unit, este destinată copiilor cu vârste între patru și 13 ani. 

Geroge este în anul trei, așa că taxele de școlarizare sunt mai mari: peste 8.200 de euro pe semestru. Charlotte e încă în anul întâi, deci pentru ea părinții scot mai puțini bani din buzunar: doar 7.200 de euro pe semestru. 

Școala pune la dispoziție toate manualele și rechizitele necesare elevilor, dar "își rezervă dreptul de a cere costuri suplimentare pentru materiale care pot fi necesare copiilor”, conform mirror.co.uk. În plus, părinții trebuie să cumpere un altas, o Biblie, cărți de poezie, dicționare de engleză și franceză, printre altele, în funcție de anul în care se află copilul. 

În total, Kate și William vor scoate din buzunar cel puțin 46.300 euro pentru aceast an școlar, asta fără uniforme și alte activițăți la care ar putea participa George și Charlotte. 

Louis, care are doi ani, nu a început încă școala, dar e foarte probabil să meargă tot la St. Thomas' Battersea. Ambii lui părinți au primit o educație la școli private: William a mers la pretigioasa școală Eton, în timp ce Kate a mers la școala de fete Downe House și la Marlborough College.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net