Suma astronomică primită de Meghan Markle pentru a se întoarce pe platourile de filmare

Ultima actualizare:

    Meghan Markle nu exclude posibilitatea de a se întoarce la meseria avută înainte de a deveni membru oficial al Casei Regale Foto:GettyImages
Meghan Markle nu exclude posibilitatea de a se întoarce la meseria avută înainte de a deveni membru oficial al Casei Regale Foto:GettyImages

Ducesa de Sussex, Meghan Markle, a renunţat la cariera sa promiţătoare în domeniul cinematografiei atunci când a intrat în rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii, dar şi la blogul pe care îl deţinea şi prin intermediul căruia împărtăşea sfaturi despre sănătate şi frumuseţe prietenilor virtuali. Odată cu părăsirea Casei Regale de către ducii de Sussex, au apărut o multitudine de speculaţii privind întoarcerea lui Meghan pe micile ecrane, în rolul care a consacrat-o! Iată răspunsul oferit de ducesă producătorilor care i-au făcut o ofertă financiară dificil de refuzat!

În ciuda numeroaselor speculaţii privind întoarcerea lui Meghan în lumina reflectoarelor şi pe micile ecrane în rolul lui Rachel Zane, din serialul american Suits, se pare că nici o ofertă nu o poate face pe fosta actriţă să accepte propunerile producătorilor de la Hollywood. Banii nu par să fie un factor motivant pentru ducesă, căci chiar şi atunci când i-a fost oferită incredibila sumă de un milion de dolari pentru o secundă de filmare, ea a refuzat politicos. 

Meghan Markle, în rolul lui Rachel Zane, din serialul Suits
Meghan Markle, în rolul lui Rachel Zane, din serialul Suits

Meghan Markle refuză 5 secunde de apariţie televizată, plătite cu 5 milioane de dolari!

Ducesa este curtată şi de compania nemţească de cosmetice Biotulin, care i-a propus suma de cinci milioane de dolari pentru o apariţie televizată de cinci secunde, în care este înfăţişată folosind unul dintre cele mai renumite produse ale gigantului din industria frumuseţii. Potrivit companiei, produsul Biotulin este un botox natural care promite să reducă ridurile de expresie în mai puţin de o oră, iar ducesa de Sussex este una dintre consumatoarele fidele care se declară uimită de rezultatele miraculoase. 

Un producător care a preferat să rămână anonim a dezvăluit că oferta de roluri pe care Meghan Markle este una relativ limitată, după ce ea l-a rugat pe agentul său să îi găsească un rol de supererou în cunoscutele producţii marca Marvel. "Meghan are nevoie de Disney, mai mult decât Disney are nevoie de ea", a concluzionat producătorul, conform mirror.co.uk. 

image
image
image
image
image
image
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net