Supraviețuitor al clubului din Orlando, despre terorist: "Râdea fanatic"

Ultima actualizare:

    Norman Casiano a supraviețuit masacrului din clubul de gay din OrlandoFoto captură foto/CNN
Norman Casiano a supraviețuit masacrului din clubul de gay din OrlandoFoto captură foto/CNN

Supraviețuitorul din clubul din Orlando, care a reușit să scape ascunzându-se în toaletă, a făcut dezvăluiri șocante despre teroristul Omar Mateen. El spuneă că uvigașul râdea ca un fanatic în timp ce-și măcelarea victimele.

Norman Casiano (26 de ani) a fost împușcat de patru ori până a reușit să ascundă împreună cu alte 30 de persoane în toaleta din clubul de noapte Pulse, relatează Metro.co.uk. El a fost externat după ce s-a recuperat și a oferit jurnaliștilor mai multe mărturii despre momentul de groază pe care l-a avut în acea noapte. 

Norman spnue că s-a aruncat la pământ și a încercat să se îndrepte către toalete în momentul în care a început să se tragă focuri de armă. El a stat ascuns în baie crezând că astfel va scăpa de atacator, dar a observat un alt tânăr intrând în toaletă sângerând și prăbușindu-se la pământ din cauza rănilor. Deoarece nu a putut să intre într-una din cabine, acestea fiind supraaglomerate, băiatul a continuat să rămână lungit pe podea. În acel moment, Mateen a intrat în baie și l-a împușcat încă o dată. 

"Partea ciudată a fost că nu a spus nimic, iar cel mai înfricoșător lucru este că după ce l-a împușcat pe băiatul care era deja rănit, a râs. Și a continuat să râdă în timp ce trăgea în toate cabinele. Atunci am fost pentru prima dată rănit. 

După prima parte a masacrului, Mateen și-a îndreptat atenția către alți bărbați închiși în cabine. A ridicat arma deasupra lor și a început să dea drumul unor rafale de gloanțe asupra lor. Norman a reușit să scape cățărându-se pe cadavrele prietenilor săi și a ieșit din club printr-o gaură pe unde plănuia să scape și Mateen. "Râdea ca un fanatic în timp ce-i secera pe oameni cu arma."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net