Surpriză de proporții la Jocurile Olimpice! Sosia lui Kim Jong-Un a agitat spiritele

Ultima actualizare:

    Sosia lui Kim Jong-Un a fost dată afară din sală Foto: Twitter
Sosia lui Kim Jong-Un a fost dată afară din sală Foto: Twitter

Mai multe majorete nord-coreene, care fac parte din delegația trimisă de Phenian la Jocurile Olimpice din Coreea de Sud, au fost luate prin surprindere de sosia liderului Kim Jong-un. Reacțiile au fost împărțite,iar sosia liderului nord-coreean a fost luată pe sus și îndepărtată de lângă armata de frumuseți a lui Kim Jong-Un.

Acesta a apărut în fața lor în timpul unui joc de hochei care a avut loc miercuri. Unele dintre majorete au început să râdă când l-au văzut pe individ lângă ele. Altele, în schimb, s-au arătat deranjate de gest, păstrând o expresie solemnă și ignorându-l cu desăvârșire. Sosialui Kim Jong-Un a pătrun în tribună, unde a zâmbit tutror celor prezenți, i-a salutat și a dansat cu multă veselie. Totul s-a petrecut în timpul meciului echipei comune de hochei a celor două Corei, disputat împotriva Japoniei. Sosia a fost îndepărtată foarte repede de lângă majorete de către oamenii dsemnați cu asigurarea securității, dar nu a încetat să facă tot felul de glume, uitând că orice act de imitare a liderului de la Phenian este considerat unul de blasfemie.


    Bărbatul seamănă izbitor cu Kim Jong-Un Foto: Captură video
Bărbatul seamănă izbitor cu Kim Jong-Un Foto: Captură video

 „Joacă bine. Tocmai am înscris un punct. Ca președinte, este tot ce mi-am dorit. Chiar eu le-am instruit, bineînțeles că sunt cele mai bune majorete din lume”, a afirmat acesta, la scurt timp după ce oficiali ai Centrului Național Antitero l-au îndepărtat de majorete. Bărbatul, pe nume Howard a mai fost implicat în astfel de evenimente nepăcute din pricina chipului său. „Tot ce am făcut a fost să apar cu steagul și cu fața. Dacă nu vă place fața mea, n-am ce face. Așa m-am născut. Fața mea e prea politică. M-am născut cu ea și trebuie să trăiesc cu ea”, a spus sosia liderului nord-coreean, potrivit Independent.co.uk.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net