Sute de tineri îşi măresc buzele cu o banală sticlă VIDEO

Ultima actualizare:

    Tinerii își pocesc fața de dragul unor buze supradimensionatecaptură: YouTube
Tinerii își pocesc fața de dragul unor buze supradimensionatecaptură: YouTube

Sute de adolescenteți se mutilează încercând să-și mărească buzele printr-o metodă controversată, promovată sub numele de "provocarea Kylie Jenner", sora vitregă a lui Kim Kardashian.

Deși vedeta susține că nu a suferit nici o intervenție estetică, buzele lui Kylie Jenner, devenită faimoasă după ce a apărut în reality show-ul dedicat surorilor vitrege Kardashian, s-au mărit considerabil în ultimii ani, scrie metro.co.uk. Aspectul ei fizic a inspirat numeroși tineri din toată lumea, care apelează la o metodă controversată de redimensionare a buzelor, cu ajutorul unor sticle sau pahare.

Tinerii se sperie când văd cum arată

Adolescenții își pun recipienetele pe gură și apoi trag tot aerul din ele. Astfel se crează un vaccum, în urma căruia buzele se umflă foarte mult. Rezultatele celor care au încercat această metodă, printre care și numeroși băieți, sunt însă dezastruoase.

În imaginile publicate pe rețelele sociale cu hashtag-ul #kyliejennerchallenge, fețele lor par înțepate de albine și prezintă numeroase vânătăi în jurul gurii. Medicii avertizează tinerii tentați de a obține un bot mai pufos, la fel ca Kylie Jenner, să nu apeleze la această metodă periculoasă. Și mai ales ridicolă.

Tinerii vor s-o copieze pe sora lui Kim Kardashian

Kylie Jenner este recunoscută pentru buzele ei mari
Kylie Jenner este recunoscută pentru buzele ei mari

Kylie Jenner a devenit cunoscută datorită emisiunii de televiziune în care apare toată familia sa. "Keeping Up with the Kardashians" este un reality show difuzat de televiziunea americană prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns în prezent la sezonul al nouălea. Emisiunea prezintă viaţa privată a familiei Kardashian-Jenner. Vedetele principale sunt surorile Kim, Kourtney şi Khloé Kardashian, Kim fiind cea mai cunoscută dintre ele, mai ales după căsătoria cu rapperul american Kanye West.

Emisiunea a primit cronici moderate din partea criticilor, dar este adesea privită negativ din cauza că ar promova conceptul de "a fi faimos pentru că eşti faimos", iar unele aspecte ale poveştilor prezentate în emisiune par să fie inventate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net