Doi ani si jumătate de închisoare pentru Michelle Carter, americanca acuzată de omor prin imprudență după ce și-a convins iubitul adolescent să se sinucidă pentru a primi mai multă atenție din postura de ”iubită îndurerată”.


Un tribunal din Massachusetts, SUA, a condamnat-o la doi ani şi jumătate de inchisoare pe tânăra care și-a încurajat iubitul prin SMS-uri să-și ia viața.

cuplu.jpg

cuplu
O tânără și-a determinat iubitul să se sinucidă
Foto: Pixabay

Michelle Carter a primit sentinţa cu lacrimi în ochi, scrie BBC. Americanca l-ar fi folosit pe iubitul său, Conrad Roy (18 ani) „ca pe un pion în jocul ei bolnav”. Tânăra a crezut că după ce băiatul va muri, ea va fi compătimită de prieteni pentru faptul că ar fi suferit.

conrad roy baiat sinucidere iubita
Conrad Roy, băiatul care s-a sinucis la îndemnurile iubitei sale
Foto: Facebook

 

Roy s-a sinucis pe 12 iulie 2014 după ce a inhalat monoxid de carbon emanat de o pompă de apă în mașina sa. Băiatul suferea de tulburări psihice și a mai avut în trecut intenția de a se sinucide. În momentul tragediei, Roy ieșise la un moment dat din automobil pentru că s-a speriat (începea să se sufoce), dar iubita sa, Michelle, îi trimitea mesaje pe telefonul mobil prin care-l îndemna să intre înapoi în mașină.

În urma investigațiilor cazului și a convorbirilor telefonice pe care le-au avut cei doi tineri, Michelle Carter a fost acuzată de omor din culpă.

 

 

 

 

loading...
Loading...