Tânără româncă, sechestrată, violată și obligată să facă un copil de un cuplu de spanioli înstăriți

Ultima actualizare:

    Procesul româncei sechestrate se desfășoară la Valenciafoto: El Periódico Mediterráneo
Procesul româncei sechestrate se desfășoară la Valenciafoto: El Periódico Mediterráneo

O tânără româncă, angajată ca menajeră de un cuplu de spanioli, a trăit coşmarul vieţii ei după ce a fost sechestrată, violată și obligată să le facă un copil celor doi. Tânăara a scăpat abia după ce a reușit să-și sune mama, care a alertat poliția.

Angajată ca menajeră de un cuplu de spanioli înstăriţi, tânăra a devenit rapid rapid prietena lor, ba chiar şi amanta bărbatului, încă din prima zi. Însă lucrurile au degenerat rapid. Soţia acestuia a aflat curând de relaţia lor şi le-a cerut să participe şi ea la jocurile erotice. Aşa că, mai întâi, spaniolul i-a cerut femeii să accepte ca şi soţia lui să se implice, pentru mai multă „culoare”, scrie El Periódico Mediterráneo, citat de Adevărul.

Spaniolii i-au oferit inițial româncei 100.000 de euro pentru un copil

Totul a culminat cu momentul în care cei doi i-au făcut o propunere şi mai surprinzătoare. Spaniolii s-au oferit să-i dea 100.000 de euro româncei, pentru a le face un copil, în condiţiile în care femeia era infertilă. Evident, copilul ar fi urmat să le rămână celor doi soţi. Cum românca s-a opus acestui plan, cei doi au schimbat placa. Pe nesimţite, relaţia lor s-a schimbat. Românca a fost sechestrată, violată, bătută şi obligată să facă un copil.  

Tânăra a scăpat cu greu, după ce şi-a sunat mama şi au anunţat Poliţia, iar poliţiştii au intervenit şi au salvat-o pe româncă. În prezent, procesul e pe rol. Faptele au fost descoperite pe 29 iulie 2017, după un ultim atac în care bărbatul ar fi lovit-o în cap şi ar fi ameninţat-o cu un cuţit. Acum, cazul se judecă la Valencia, mai notează sursa citată, iar spaniolii riscă să facă ani grei de închisoare, dacă se va dovedi că sunt vinovaţi.  

Citește ce pedepse cer procurorii pentru cei doi spanioli pe Adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net