Tatăl atacatorului de la Manchester își apără fiul. «Noi nu ucidem oameni nevinovați»

Ultima actualizare:

    Tătăl atacatorului susține că ”noi nu suntem așa”mirror
Tătăl atacatorului susține că ”noi nu suntem așa”mirror

Tatăl bombardierului din Machester insistă că fiul lui este inocent. Acesta declară că băiatul lui nu are nicio legătură cu atrocitatea avută loc pe Manchester Arena, în timpul concertului Arianei Grande, soldat cu 22 morți și zeci de răniți, majoritatea fiind adolescenți. După ce fratele mai mare a fost arestat în dimineața următoare a tragicului eveniment, miercuri, fratele mai mic a fost și el pus sub arest, fiind suspect de legături cu ISIS.

Salman Abedi (22 ani) s-a detonat, luni seară (22 mai) la Manchester Arena, în timpul unui concert al Arianei Grande. A luat cu el 22 de vieți și a rănit alte 59 de persoane. După ce și fratele mai mic al acestuia,Hashem, a fost arestat de autorități, fiind suspect de legături cu ISIS, tatăl băieților, Ramadan Abedi,spune că acesta nu sunt vinovați, deoarece ”noi nu ucidem oameni”, potrivit The Sun.

Ramadan Abedi, a negat orice legătură pe care acesta ar avea-o cu militanții ISIS sau cu baombardamentele sinucigașe de la concertul starului pop, Ariana Grande. ”Noi nu credem în uciderea oamenilor nevinovați. Nu așa suntem noi”, a declarat acesta. Abedi a mărturisit că a vorbit cu fiul lui în urmă cu cinci zile, spunând că vocea lui era normală. Salman intenționa să plece din Arabia Saudită în Liban, pe care o vizitase în urmă cu aproximativ două luni, pentru a petrece luna sfântă musulmană a Ramadamului cu familia sa.

Cinci persoane au fost arestate pentru legături cu atacul de luni seara, 22 mai. Abedi a confirmat că fiul său mai mare, Ismail, a fost arestat în Anglia, marți dimineață. Cea de-a cincea persoană a fost arestată miercuri, 24 mai, după ce a fost surprinsă cu un pachet suspect. Fratele mai mic al acestuia, Hashen, a fost arestat tot miercuri, la Tripoli de forțele de combatere a terorismului, fiind suspect de legături cu Statul Islamic.

Ramadan Abedi a fugit din Tripoli în anul 1993, după ce forțele de securitate ale lui Muammar Gaddafi au emis un mandat de arestare pe numele lui, solicitând în cele din urmă azil în Marea Britania. S-a întors în cele din urmă în țara sa natală și este directorul administrativ al Forței de Securitate Centrală din Tripoli. Un fost ofițer de securitate a dezvăluit că acesta a fost membru al unui grup armat, ulterior descoperindu-se că ar avea legături cu Al-Qaeda.

Theresa May a ridicat nivelul de amințare pemtru Marea Britanie la ”critică”, pentru prima dată în zece ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net