Meghan Markle și prințul Harry au ieșit din rândul membrilor Casei Regale a Marii Britanii la începutul lunii aprilie, însă zvonurile care pluteasc în jurul acestei decizii nu au luat sfârșit. În încercarea de a-și reabilita imaginea pătată de nenumăratele acuzații aduse de propriul tată, Meghan Markle își va lansa biografia în luna august. Tatăl ducesei de Sussex nu privește cu ochi buni hotărârea cuplului de a-și spune povestea și a făcut o nouă serie de declarați despre Meghan,.


Thomas Markle, tatăl ducesei de Sussex, a fost unul dintre cei mai aspri critici ai lui Meghan. Nu de puține ori a criticat-o public pe aceasta, susținând că este prefăcută, o dezamăgire pentru Casa Regală și o persoană lipsită de inimă. Chiar dacă  Meghan și Harry nu mai fac parte oficial din rândul membrilor familiei regale, nemulțumirile lui Thomas par să fie fără de sfârșit. Îl deranjează enorm faptul că Meghan și Harry vor publica propria biografie în luna august și susține că gestul lor este unul egoist. Conform acestuia nu este timpul potrivit ca cei doi soți să se plângă de viața grea pe care au dus-o la palat ținând cont că întreaga lume se confruntă cu situația provocată de coronavirus.

thomas-markle.jpg

thomas markle
Thomas Markle este dezamăgit de Meghan
Sursă foto: Captură video

Tatăl lui Meghan Markle, dezamăgit de biografia fiicei

Tatăl ducesei de Sussex a oferit un interviu publicației britanice The Sun în care susținut că deși o iubește pe fiica sa, nu îi place absolut deloc persoana în care acesta s-a transformat odată ce a devenit partenera de viață a lui Harry. "Și-a ales cel mai nepotrivit moment pentru a se plânge de ceva, acum lumea trece printr-o adevărată criză. O iubesc, dar nu sunt de acord cu persoana care a devenit", a declarat tatăl lui Meghan, potrivit dailymail.co.uk.

Biografia ducilor de Sussex va fi lansată pe 11 august

meghan-markle-prince-harry.jpg

meghan markle si printul harry
Meghan Markle și prințul Harry au părăsit Casa Regală a Marii Britanii în primăvara aceasta
Sursă foto: Gettyimages

Biografia ducilor de Sussex va fi lansată pe 11 august în Marea Britanie, iar printre subiectele abordate de acesta se numără și absența tatălui lui Meghan de la nunta regală. Cartea dezvăluie faptul că ducesa i-a trimis zeci de mesaje părintelui pe care  l-a rugat să participe la nuntă, dar care a refuzat cu vehemență să fie alături de fiica sa în una dintre cele mai importante zile din viața ei. La scurt timp după schimbul acid de scrisori, Thomas a făcut un infarct, iar în ziua în care fiica sa devenea ducesă de Sussex el se afla internat, pe un pat de spital.

 

 

 
 
Loading...