Tatăl lui Meghan Markle, un nou val de dezvăluiri. Ce confesiuni i-ar fi făcut prințul Harry

Ultima actualizare:

    Thomas Markle a făcut o serie de dezvăluiri controversateFoto: Captură video
Thomas Markle a făcut o serie de dezvăluiri controversateFoto: Captură video

Tatăl lui Meghan Markle, noua ducesă de Sussex, se teme că a pierdut orice șansă de a comunica cu fiica sa și cu Palatul Kensington, după ce a oferit un interviu la începutul săptămânii în care a vorbit despre planurile personale ale prințului Harry, dar și despre atitudinea acestuia față de o eventuală ieșire a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

Thomas Markle, în vârstă de 73 de ani, a decis să acorde un interviu la începutul săptămânii pentru a lămuri speculațiile care roiesc în jurul absenței sale de la nunta regală și a pozelor de paparazzi pe care se zvonește că el însuși le-a dat publicității. Speranțele lui s-au năruit, căci interviul nu a decurs conform planurilor, iar el încă nu a primit un răspuns de la reprezentanții Palatului Kensington.

El a dezvăluit că este supărat din pricina faptului că fiica sa nu i-a trimis o scrisoare de ziua tatălui și nu a luat legătura cu el, după operația pe cord pe care a suferit-o luna trecută, în mai. 


    Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, devenind ducele și ducesa de SussexFoto:Getty
Meghan Markle și prințul Harry s-au căsătorit pe 19 mai, devenind ducele și ducesa de SussexFoto:Getty

Nu a primit niciun mesaj de la reprezentanții palatului, lucru care îl surprinde. Spera că interviul pe care l-a oferit nu a afectat în vreun fel situația. El își dorește să călătorească în Marea Britanie și să fie vizitat de fiica sa și de prințul Harry. Încă nu l-a întâlnit pe Harry și este nerăbdător, a declarat o sursă dailymail.co.uk. Reprezentanții palatului Kensington au fost contactați de către pubicația britanică Daily Mail, dar au refuzat să comenteze declarațiile lui Thomas Markle. 

Recent, Thomas a făcut o serie de dezvăluiri controversate, punându-i într-o situație delicată pe ducele și ducesa de Sussex. Bărbatul a afirmat că, într-o discuție telefonică, prințul Harry i-a mărturisit că este de acord ca Marea Britanie să părăsească Uniunea Europeană și că este de păere că Donald Trump ar trebui să se bucure de mai multă încredere din partea oamenilor. Aceste afirmații sunt complet deplasate întrucât este un fapt știu că membrilor familiei regale le este clar interzis să îți facă publice părerile politice sau simpatiile/antipatiile. Domnul Markle a vorbit la fel despre lejer despre dorința lui Meghan de a avea un copil cât mai curând și a subliniat că un moștenitor va veni pe lume în viitorul apropiat. 


    Thomas Markle, alături de Meghan Markle, în adolescență
Thomas Markle, alături de Meghan Markle, în adolescență

Controversele create de Thomas Markle 

Thomas Markle a lipsit de la nunta fiicei sale, Meghan Markle, din cauza unei operații la inimă. El a fost operat și a anunțat cu doar trei zile înainte că nu poate participa la eveniment. Întrebat cum se simte acum, tatăl lui Meghan a declarat că este mai bine și speră că poate călători în Marea Britanie, pentru a-și vedea fiica.

Thomas Markle a angajat niste fotoreporteri pentru a-l urmări, din dorința de a-și reabilita imaginea publică. El a realizat că a fost un gest nepotrivit și susține că și-a cerut scuze. „Mi-am dat seama că a fost o greșeală serioasă. Este dificil să o repar, dar amândoi (Meghan și Prințul Harry, n.r.) au fost foarte înțelegători.” Thomas a explicat și de ce a ales să facă acest lucru:

„Ideea mi-a fost prezentată drept o modalitate prin care să îmi schimb imaginea publică, deoarece în ultimul an toate imaginile cu mine erau deranjante. M-au fotografiat în timp ce îmi luam bere, în timp ce ieșeam din mașină, duceam gunoiul, în timp ce cumpăram o toaletă și au exagerat cu asta. Au făcut tot felul de poze care m-au pus într-o postură negativă. Așa că m-am gândit că ar fi un mod prin care aș putea să îmi îmbunănătățesc imaginea. Ei bine, în mod evident, toate astea s-au transformat într-un coșmar. Și mă simt prost legat de asta, mi-am cerut scuze și asta este tot ce pot să fac. Nu pot face mai mult. Nu am făcut-o pentru bani, am făcut-o pentru a-mi schimba imaginea. Timp de un an am fost prezentat drept un pustnic care se ascundea în Mexic. Am încercat să schimb asta și în mod evident a fost o greșeală", a povestit acesta. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net