Au apărut noi mărturii în cazul teroristei din Moscova care a retezat capul unui copil de patru ani. Femeia le-a spus polițiștilor că a auzit „voci” care au îndemnat-o la crimă. Părerile cu privire la cauza reală care au îndemnat-o să facă o asemenea faptă sunt împărțite. Se crede că aceasta s-a enervat atunci când a aflat că soțul său a părăsit-o.


Potrivit Daily Mail, Gyulchekhra Bobokulova (38 de ani), cea care a decapitat fetița de patru ani de care trebuia să aibă grijă, i-a condus pe polițiști de bună-voie la locul crimei. Aceasta a strangulat-o pe micuță, după care a decapitat-o cu un cuțit de bucătărie și i-a lăsat restul corpului în pătuț. Bobokulova este ea însăși mamă a trei copii în țara de unde provine.

Iată cum îi conduce ucigașa pe polițiști la locul crimei:

Ucigașa a mărturisit polițiștilor că în ziua în care a comis crima a fost bântuită de niște „voci” și s-a enervat foarte tare după ce a aflat că soțul său din Uzbekistan și-a început o nouă viață alături de o altă femeie. Alte surse susțin însă că femeia ar fi avut de fapt un iubit în Moscova. Aceasta și-ar fi ieșit din minți atunci când a aflat că bărbatul este căsătorit.

Mama fetiței ucise a leșinat când a aflat monstruoasa veste:

Bobukulova a relatat polițiștilor cum și unde a realizat crima. După ce a decapitat-o pe fetiță, a luat capul acesteia și a început să umble cu el pe străzile Moscovei strigând că este teroristă. În urma investigațiilor făcute de autorități, se pare că Bobukulova nu are nicio legătură cu vreun grup terorist și nici nu deține vreo armă de foc sau explozibil.

Ekaterina și Vladimir Meshcheryakov sunt părinții fetiței ucise. Aceștia sunt devastați de pierderea suferită, dar șunt și uimiți de ceea ce a putut face bona. Ei au declarat că femeia a avut mereu grijă de fetiță ca de propriul ei copil, era considerată ca un membru al familiei. Comportamentul ei s-a schimbat însă după ce a aflat că iubitul său era deja căsătorit. Începuse să petreacă foarte mult timp pe internet, să se roage conform religiei musulmane.

Anchetatorii au descoperit că femeia avea drept de ședere în Rusia, dar lucra ilegal, neavând dreptul să ocupe un loc de muncă. Ea riscă 20 de ani de închisoare dacă va fi găsită stabilă din punct de vedere psihic.

Iată cum amenința bona în dreptul stației de metrou:

 
 
Loading...