Thomas Markle spune că le-a cerut scuze de 100 de ori lui Harry și Meghan, dar susține că tot nu vor să-i vorbească

Ultima actualizare:

    Thomas Markle i-a transmis un mesaj acid lui MeghanFoto: captură video
Thomas Markle i-a transmis un mesaj acid lui MeghanFoto: captură video

Thomas Markle (76 de ani) a declarat că le-a cerut scuze de „100 de ori” prințului Harry și fiicei sale, dar susține că nici acum nu vor să aibă de-a face cu el. Tatăl înstrăinat al lui Meghan Markle i-a transmis un mesaj acid fiicei sale, după ce aceasta l-a acuzat că a trădat-o, în interviul ei exploziv acordat lui Oprah Winfrey.

Thomas Markle a declarat că nu a mai vorbit cu fiica sa de patru ani. El susține că i-a cerut scuze „de 100 de ori” cuplului, dar susține că ducii l-au ignorat și că nu vor să îi accepte scuzele.

„Sunt foarte dezamăgit de asta, mi-am cerut scuze pentru acest lucru, de cel puțin 100 de ori. Concluzia este că n-am mai auzit nimic de la Meghan și Harry. Mi-ar plăcea să vorbesc cu ei. Am fost dat la o parte și pus la pământ pentru un lucru pe care l-am făcut, o mare greșeală pe care am făcut-o și pentru care mi-am cerut scuze de multe ori. Îmi iubesc foarte mult fiica. Dar ea își ignoră aproape toată familia.", a declarat tatăl lui Meghan, pentru Good Morning Britain.

Thomas a continuat să vorbească despre regretul său de a pune în scenă fotografii de paparazzi înainte de nunta fiicei sale. El a adăugat: „Mi-aș dori să nu fi făcut toate acestea. Dar iată cealaltă parte a monedei. Nimeni s-a gândit să protejeze vreun membru al familiei noastre. Și, în ciuda tuturor acestor lucruri, mi-am cerut scuze, îmi cer scuze astăzi din nou ... Am spus, de asemenea, că toți facem greșeli ... dar nu am jucat niciodată biliard gol și niciodată nu m-am îmbrăcat ca Hitler. (făcând referire la Harry n.r)"

Thomas Markle susține că familia regală nu este rasistă și crede că întrebarea despre culoarea lui Archie a fost doar o greșeală

De asemenea, tatăl lui Meghan Markle a spus că speră că presupusul comentariu făcut de un membru al familiei regale despre culoarea pielii lui Archie a fost „doar o întrebare stupidă”. Thomas Markle a spus că are „un mare respect” față de familia regală și că nu crede că aceștia sau poporul britanic sunt rasiști. El le-a spus lui Piers Morgan și Susanna Reid: „Comentariul despre ce culoare ar avea bebelușul, cât de întunecat ar fi copilul, presupun și sper că este doar o întrebare stupidă de la cineva. Ar putea fi atât de simplu, ar putea fi cineva care a pus o întrebare stupidă, mai degrabă decât să fie un total rasist”. Ducesa de Sussex a declarat într-un interviu cu Oprah Winfrey, difuzat luni (8 martie) în Marea Britanie, că fiului ei Archie i s-a refuzat titlul de prinț, deoarece au existat îngrijorări în familia regală cu privire la „cât de întunecată ar putea fi pielea lui când se naște ”. 

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net