Ţi-ai vinde casa să dormi o noapte aici?

Ultima actualizare:

    Locul 1. Royal Penthouse Suite,  Hotelul President Wilson,  Geneva, Elveţia.  Preţ: 80.000 $
Locul 1. Royal Penthouse Suite, Hotelul President Wilson, Geneva, Elveţia. Preţ: 80.000 $

Obrazul subţire cu cheltuială se ţine! Miliardarii cheltuiesc bani grei pentru propriul confort şi siguranţă. De aceea, atunci când vine vorba să-şi facă rezervări pentru concediul de vară nu caută decât în topul celor mai scumpe hoteluri din lume. Iată care sunt preţurile la cazare în cele mai exclusiviste hoteluri din lume, în 2017, conform revistei Elite Traveler, care realizează acest top de 16 ani.

Din păcate, nici un hotel din România nu s-a calificat în topul 100 al camerelor de lux, realizat de prestigioasa revistă. În schimb SUA are 24 de astfel de apartamente, Marea Britanie are zece şi Franţa se situează pe locul trei în topul ţărilor menţionate în listă, cu nouă astfel de apartamente. Preţurile de cazare pe noapte pleacă de la 80.000 de dolari (n.r. cât un apartament cu patru camere într-o zonă rezidenţială din Bucureşti) şi ajung la sume mai „modeste” de 8.000 - 10.000 de dolari, cât o maşină de familie. Însă iată încăperile „campioane” din acest an.

Royal Penthouse Suite, Hotelul President Wilson, Geneva, Elveţia. Preţ: 80.000 $. Cei care se cazează de obicei aici sunt de talia Madonnei, a miliardarului Richard Branson sau Bill Gates. Apartamentul are 12 dormitoare, e pe malul lacului Geneva şi se întinde pe întreaga suprafaţă a etajului opt, ultimul nivel al clădirii. Apartamentul are propria bibliotecă, sală de biliard şi un pian Steinway în camera de zi. Suprafaţa lui este de 1.672 metri pătraţi şi are geamuri antiglonţ.  


    Apartamentul are o terasă  imensă care oferă o privelişte  de vis a lacului Geneva
Apartamentul are o terasă imensă care oferă o privelişte de vis a lacului Geneva

Pavilionul Maharajahului, Palatul Raj, din Jaipur, India. Preţ: 65.000 $. Apartamentul de lux se află la etajul patru şi este cel mai mare din Asia, având o suprafaţă totală de 1.486 metri pătraţi. Comparativ cu apartamentul de pe locul 1, acesta este practic un chilipir, dacă aveţi în contul bancar 65.000 de dolari. Aveţi la dispoziţie aici pereţi pictaţi cu frunze aurite şi mobilier din argint, un jacuzzi şi propria piscină cu apă încălzită. Complexul este demn de un rege având mai multe încăperi cu ferestre largi.


    Locul 2. Pavilionul  Maharajahului,  Palatul Raj, din Jaipur,  India. Preţ: 65.000 $
Locul 2. Pavilionul Maharajahului, Palatul Raj, din Jaipur, India. Preţ: 65.000 $

Ty Warner Penthouse, Hotelul Four Seasons, New York, SUA. Preţ: 50.000 $. Apartamentul se află la exact 153 de metri deasupra Manhattanului, cartierul exclusivist al New Yorkului şi are patru balcoane de sticlă securizată pentru o privelişte uimitoare. Cazarea vine la pachet cu propriul şofer şi o limuzină Rolls Royce, disponibilă 24 de ore din 24. Clienţii au la dispoziţie inclusiv o cameră de masaj şi un maseur personal. Deşi nu are decât un dormitor matrimonial, apartamentul are sală de conferinţe, propriul spa şi un living imens, cât o sală de sport.


    Locul 3. Ty Warner Penthouse,  Hotelul Four Seasons,  New York, SUA.  Preţ: 50.000 $
Locul 3. Ty Warner Penthouse, Hotelul Four Seasons, New York, SUA. Preţ: 50.000 $

Hilltop Villa, Insula Laucala, Fiji. Preţ: 45.000 $. Complexul rezidenţial exotic este vizitat de starurile de la Hollywood, de miliardarii Asiei şi preferat de bogătaşii europeni. Hilltop Villa este de fapt o staţiune în mijlocul unei staţiuni, oferind condiţii de cazare pentru şase clienţi. Insula e deţinută de co-fondatorul Red Bull Dietrick Mateschitz, bun prieten cu Felix Baumgartner, iubitul Mihaelei Rădulescu. Hilltop Villa are propria plajă, 25 de angajaţi, teren de golf şi se întinde pe o suprafaţă de 38.000 de metri pătraţi.


    Locul 4. Hilltop Villa,  Insula Laucala, Fiji.  Preţ: 45.000 $
Locul 4. Hilltop Villa, Insula Laucala, Fiji. Preţ: 45.000 $

Terrace Suite, Hotelul The Mark, New York, SUA. Preţ: 45.000 $. Apartamentul are cinci dormitoare, şase băi mari, o cameră de zi şi una pentru luat masa. Are o terasă incredibilă de 600 de metri pătraţi. şi este la doi paşi de Central Park. Apartamentul are o suprafaţă utilă de 3.900 de metri pătraţi şi a fost poreclit de turişti “castelul din ceruri”, pentru că se află dispus pe două niveluri ale clădirii construite în 1927. Apartamentul a fost decorat de designerul Georges Grange şi are propriul ascensor privat.


    Locul 5. Terrace Suite,  Hotelul The Mark,  New York, SUA.  Preţ: 45.000 $
Locul 5. Terrace Suite, Hotelul The Mark, New York, SUA. Preţ: 45.000 $
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net