Stare de alertă în capitala Georgiei, Tbilisi! Mai multe animale sălbatice scăpate de la zoo, în urma inundaţiilor, se plimbă încă libere pe străzi. Un om, care se afla în apropierea parcului, a fost mâncat de viu de un tigru alb.


Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, n-a avut nici o şansă în faţa fiarei de 300 de kilograme. Animalul l-a înconjurat şi i-a sfârtecat pe loc gâtul când acesta a intrat în depozitul unui bazin de înot în care se ascundea felina.

24-peglob-2tigru2.jpg

Lupii au murit înecaţi
Foto: AP

Tigrul s-a speriat şi a fugit în urma atacului, care a avut loc lângă Piaţa Eroilor din Tbilisi, un cartier aflat în apropiere de grădina zoologică. Din păcate, fiara a reuşit să rănească şi un alt bărbat înainte de a fi împuşcată mortal, ieri dimineaţă, de forţele speciale georgiene.

24-peglob-3tigru3.jpg

Un urs a încercat să se salveze
Foto: AP

Deşi autorităţile au anunţat că toate animalele periculoase care au dispărut în urma inundaţiilor au fost găsite moarte sau au fost deja ucise, în realitate, mai multe au reuşit să scape şi sunt de negăsit. Cei 1.345.000 de locuitori ai capitalei sunt înspăimântaţi, mai ales din cauza unui jaguar care se plimbă încă liber. Un pinguin african din cei 17 aflaţi în parc a fost găsit înotând în Râul Roşu din Azerbaidjan. Animalele scăpate din parc au început să fie ţintele braconierilor, care le vânează pentru blana şi carnea lor.

Bilanţ tragic: 19 oameni au murit în inundaţii

24-peglob-4tigru4.jpg

Hipopotamul a fost capturat şi tranchilizat
Foto: AP

Cel puţin 19 persoane au murit în inundaţiile devastatoare produse duminică în capitala georgiană, Tbilisi, şi 6 sunt încă date dispărute, potrivit CNN. Râul Vere a ieşit din matcă şi a măturat case şi maşini, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Peste 600 de animale au reuşit să se elibereze de la zoo, dintre care multe foarte periculoase.
Loading...
Citeste tot despre: