A ţinut sclavă o româncă timp de 9 ani! Salvatore Nicosia a sechestrat-o pe Erika S. din 2006 şi până acum

Ultima actualizare:

    În această parte a Italiei muncesc pe plantaţie sute de români
În această parte a Italiei muncesc pe plantaţie sute de români

Monstru cu chip de om! Salvatore Nicosia (67 de ani) a ţinut-o închisă într-o anexă de pe plantaţia lui pe Erika. Când avea chef de perversiuni sexuale venea peste ea şi o abuza. A obligat-o să avorteze de patru ori şi o ameninţa cu moartea dacă îi părăseşte proprietatea.

Românca S.E., numită de presa din Italia doar Erika, are în România şase băieţi şi din cauza sărăciei a fost obligată să plece la muncă în Italia, la 36 de ani, în 2006. A ajuns în localitatea Vittoria, lângă oraşul Acate, provincia Ragusa şi a fost angajată “la negru” de agricultorul Salvatore Nicosia. Femeia nu bănuia că timp de 9 ani va deveni sclava sexuală a patronului şi va duce o viaţă mai grea decât la puşcărie.

Nicosia a devenit din prima lună “stăpân de sclavi”, nu angajator. Ziua mă obliga să muncesc de dimineaţă până seara. Pândea când soţia şi fiul lui plecau de acasă şi mă lua la el în vilă unde mă obliga să întreţin relaţii sexuale”, a declarat românca pentru carabinierii care au salvat-o, vineri, după ce a depus plângere împotriva monstrului care o abuzase.

Nu o dată românca a fost legată şi apoi violată, bătută şi supusă la perversiuni. Când a rămas gravidă, Nicosia a obligat-o să îşi producă singură avortul dacă nu vrea să ajungă hrană la câini. A încercat să evadeze, dar nu a ajuns mai departe de oraşul sicilian Acate, de unde Nicosia a recuperat-o şi i-a zis că a fost ultima ei zi de libertate.

Săptămâna trecută, românca s-a rugat de un poliţist să o salveze. Sâmbătă patronul a fost arestat şi riscă o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare pentru “sechestrare, viol şi ameninţare cu moartea”.

1.500 de românce, umilite de patroni

O formă de sclavie modernă, bazată pe frică şi ameninţări prinde contur sub nasul autorităţilor siciliene şi fenomenul pare de neoprit. Sclavia sexuală a devenit normă. Femeile care lucreză pe plantaţii în Sicilia trăiesc la mila stăpânilor cu care trăiesc de teamă ca nu cumva să rămână fără locul de muncă. Sunt abuzate sexual, bătute, iar multe dintre ele rămân gravide. Medicii din zonă au povestit pentru Pro TV faptul că în jur de şase românce vin săptămânal la spital ca să facă întrerupere de sarcină. Nu mai puţin de 1.500 de femei, cu vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani, au fost obligate să se culce cu patronii. 

image
image
image
image
image
image
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net