Ţinuta care i-a adus critici dure lui Meghan Markle: «Nu va fi niciodată o doamnă»

Ultima actualizare:

    Meghan Markle a purtat o rochie fără umeri la un eveniment oficialfoto: Getty
Meghan Markle a purtat o rochie fără umeri la un eveniment oficialfoto: Getty

Meghan Markle poate fi considerată de mulţi un aer noi pentru monarhia britanică, dar nu e pe placul tuturor. Apariţia ei la un eveniment oficial a fost aspru criticată, pe motiv că nu a respectat protocolul.

Ducesa de Sussex a purtat o rochie roz prăfuit semnată Carolina Herrera la prima apariţie de la balconul regal. Dar ţinuta cu umeri goi a creat controverse, iar anumiţi internauţi au spus că "Meghan nu va fi niciodată o doamnă". Alţii au spus că soţia lui Harry vrea atenţie cu orice preţ. 

Însă, conform mirror.co.uk, Regina Elisabeta însăşi a purtat rochii fără umeri. Şi Prinţesa Diana era îndrăgostită de acest tip de ţinute şi a purtat şi rochii cu decolteu ameţitor.

Întreaga discuţia a pornit după ce Palatul Kensington a publicat, pe pagina de Twitter, o fotografie cu Harry şi Meghan în trăsură, la evenimentul în cauză. Atunci, mai mulţi internauţi au criticat-o pe Meghan: "Rochia ei e nepotrivită, trebuie să-şi schimbe stilul", "Kate va avea întotdeauna clasă, cine poartă aşa o rochie la un astfel de eveniment?", "E frumoasă şi poate purta orice, dar asta nu e ţinută de zi". 

Totuşi, alţii au remarcat că şi Kate Middleton a purtat chiar recent rochii cu umerii goi la evenimente oficiale şi au subliniat că Reginei nu pare să îi pese că Meghan nu respectă într-un totul protocolul regal. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net