Tiranul nord-coreean la un pas de moarte! Află ce boală misterioasă îl poate răpune în orice clipă

Ultima actualizare:

    Kim Jong-un a dispărut din viaţa publică timp de 6 luni în 2014, când a revenit armata a plâns de fericireFoto: Hepta
Kim Jong-un a dispărut din viaţa publică timp de 6 luni în 2014, când a revenit armata a plâns de fericireFoto: Hepta

Viaţa luxoasă pe care o duce Kim Jong-un i-a distrus sănătatea! Conform unor surse citate de tabloidul britanic Daily Star, liderul de la Phenian obişnuieşte să se îndoape cu brânză fină şi rară şi să dea pe gât băuturi alcoolice rare. Însă organele au încep să-i cedeze.

Omul care poate arunca oricând omenirea într-un război nuclear devastator este grav bolnav. Deşi nu are decât 34 de ani, Kim Jon-un are mari probleme cu nivelul crescut de colesterol şi rinichii sun pe cale să-i clacheze. Profesorul Cho Dong-uk, de la Universitatea de Stat Chungnam spune că „judecând după pungile sub ochi, privirea înceţoşată şi trăsăturile faciale căzute” Kim suferă de mari probleme renale. Este de fapt la un pas de un blocaj renal care îi poate fi fatal. Gurile rele au declarat că din cauza excesului de dulciuri, Kim Jong-un a ajuns să aibă diabet şi tensiune ridicată. În timp ce ţara lui este înfometată din cauza embargoului impus, tiranul de la Phenian importă mâncăruri fine şi alcool de colecţie.


    Majoritatea pozelor cu el sunt trucatefoto Hepta
Majoritatea pozelor cu el sunt trucatefoto Hepta

Cheltuieşte pe o petrecere la palat peste 1,2 milioane de dolari, susţin surse citate de presa sud-coreeană. „Conform semnelor de pe chipul lui Kim Jong-un, rinichii sunt primele organe care îi vor ceda”, a declarat profesorul pentry presa sud-coreeană. Deşi inima pare să îi reziste, Kim Jong-un este la un pas de un posibil stop cardiac din cauza vaselor de sânge îngroşate. Deşi îşi truchează pozele, în unele dintre ele liderul nord-coreean apare transpirat şi cu dificultăţi de respiraţie. În 2014, liderul de la Phenian a dispărut timp de şase luni din viaţa publică pentru a se trata. Kim Jong-un are 1,70 metri înălţime şi cântăreşte peste 100 de kile.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net