Meghan Markle mai are încă multe de învățat despre eticheta regală, dacă nu vrea să primească mustrări de la Maiestatea Sa Regina. Logodnica Prințului Harry a încălcat deja două dintre regulile de bază ale membrilor Familiei Regale. Desigur, îndrăgostitul Harry e dispus să-i ierte orice.


Tocmai când toți cei din Casa Regală erau mulțumiți de ea că este foarte prezentabilă și are gânduri serioase, Meghan spa cam lăsat dusă de val în timpul unor vizite oficiale, unde ea și logodnicul său au fost întâmpinați de mulțimi impresionante de persoane.

gettyimages-906691796.jpg

meghan markle
Membrii Familiei Regale nu au voie să dea autografe. Semnătura lor ar putea fi falsificată
Foto: Getty

Conform Daily Star, bruneta a încălcat vreo două reguli de conduită regală, pe care va trebui să le respecte cu strictețe când va deveni oficial soția lui Harry, așa cum le respectă și William și Kate.

În Cardiff, Meghan a fost văzută acceptând să-i dea un autograf unei fetițe din mulțime, care i-a întins o foaie de hârtie și un pix. Fosta actriță a acceptat, cu toate că n-ar fi trebuit, având în vedere că le este interzis pentru ca semnătura lor să nu fie vreodată falsificată de persoane răuvoitoare. A doua regulă încălcată a fost în orașul Nottingham, unde a acceptat să facă o poză cu câteva persoane din public.

Ce interdicții va avea Meghan Markle după ce se va căsători cu Prințul Harry

000_vf2bt.jpg

meghan markle
Viața lui Meghan MArkle se va schimba radical după ce va deveni soția Prințului Harry
Foto: AFP

Actriței îi vor fi interzise o serie de activități care pentru o femeie obișnuită, nu par deloc ieșite din comun.

Gata cu selfie-urile

Fire exuberantă, veselă și plină de farmec, Meghan Markle are un cont de Instagram foarte pestriț, în care selfie-urile erau la ordinea zilei. Actriței i-a fost deja interzis să își mai facă selfie-uri. Este o regulă de bază pentru toți membrii Familiei Regale, dar trebuie menționat că însăși Regina Elisabeta dezaprobă vehement această practică puerilă, după cum relatează The Sun.

Gata cu umblatul singură în public

De acum, Meghan Markle nu va mai merge pe stradă neînsoțită de agenți de pază. Nu trebuie să umble neapărat cu ei umăr la umăr, dar aceștia trebuie să o supravegheze constant, de îndată ce va părăsi reședința regală.

Statul pe rețelele de socializare va fi de domeniul trecutului

Actrița din serialul „Suits” este foarte cunoscută pe Facebook, Instagram și Twitter, unde milioane de utilizatori îi urmăresc activitatea online. Viitoarea soție a Prințului Harry va trebui să spună adio publicatului constant a tuturor lucrurilor pe care le face. De fapt. Nu i se va îngădui să folosească decât contul oficial al Familiai Regale, „Kensington Royal”.

Nu va mai avea dreptul să voteze

Meghan urmează să aplice pentru obținerea cetățeniei britanice, dar acest lucru tot nu-i va permite să voteze, ca orice alegător. Prin Constituție, membrilor Familiei Regale nu le este îngăduit să-și exprime opinia politică. Această regulă estevalabilă chiar și pentru regină.

Meghan va spune adio ojei

Într-adevăr, dacă e să luăm seama lui Kate Middleton și chiar Reginei Elisabeta, acestea nu au fost văzute niciodată în public cu unghille date cu ojă sau cu lac. Totul se rezumă la o regulă cât se poate de strictă. Conform tradiției britanice regale, unghiile vopsite reprezintă un semn de vulgaritate, iar doamnele și domnișoarele din Familia Regală n-au voie să o afișeze.

Nu va mai putea da autografe

La fel ca Regina, Kate, William și Harry, Meghan va trebui să refuze politicos pe oricine îi va cere să-i dea un autograf, indiferent că este vorba de o semnătură pe un obiect sau pe părți ale corpului respectivului admirator. Asta este regula! Prințul Charles răspunde mereu, când i se cere un autograf: „Îmi pare rău, nu-mi dau voie să fac asta”.

Nu va avea voie să meargă la culcare înaintea Reginei

Atunci când se află în aceeași casă sau castel cu Elisabeta a II-a, niciun membru al Familiei Regale nu are voie să meargă la culcare înaintea Reginei. Doar ea are dreptul să decidă când anume se încheie seara respectivă.

Adio fuste mini

Meghan Markle a stârnit imaginația bărbaților mult timp, cât a fost actriță. Este o femeie frumoasă și foarte sexy, așa că nu-i de mirare că și Harry a căzut în mrejele ei. Totuși, de acum înainte, cuvântul de ordine al lui Meghan va trebui să fie doar eleganță: nimic bătător la ochi, nimic strident sau provocator. De aceea, bruneta nu va mai putea purta în public fuste sau rochii care să se ridice prea mult deasupra genunchilor (lucru bine știut, de altfel, de la Kate Middleton).

Cu toate acestea, chiar și Elisabeta a II-a sau Prințul Charles se mai abat de la aceste reguli uneori. De exemplu, regina a dat un autograf pe o minge de fotbal unui admirator, în timpul vizitei oficiale în Malaezia, iar Charles a făcut, de asemenea, aceeași greșeală, atunci când a dat un autograf unui sinistrat al inundațiilor din 2010 din Marea Britanie.

 
 
Loading...