Top 5 cei mai răi bărbați din istorie. România e reprezentată chiar pe primul loc

Ultima actualizare:
Idi Amin Cei mai rai barbati din istorie
Idi Amin Cei mai rai barbati din istorie

De-a lungul timpului mai mulți conducători și-au făcut faima pentru cei mai răi bărbați din istorie. O publicație străină a întocmit un top al acestora și spre surprinderea multora, chiar pe locul 1 se află un român.

Un blog care se ocupă de clasificarea celor mai răi oameni din toate domeniile a întocmit un top al celor mai răi bărbați din istorie, bazându-se pe numărul de crime pe care le-au făcut sau pe care le-au ordonat și pe comportamentul extrem de agresiv pe care l-au avut.În ‘elita’ top 5 cei mai răi bărbați din istorie avem un reprezentant de seamă chiar de la noi din țară, însă vă las să descoperiți singuri despre cine este vorba.

Locul 5 – Cei mai răi bărbați din istorie – Idi Amin

Idi Amin Dada iși merită locul între cei mai răi bărbați din istoria omenirii pentru că a omorât sute de mii de oameni din rândul poporului său. El a impus un regim dictatorial în Uganda între anii 1971 și 1979. El a venit la putere după o lovitură de stat și le-a promis oamenilor pace și democrație, în schimb le-a oferit o mulțime de încălcări ale drepturilor omului, persecuții etnice, masacre și expulzarea a peste 80.000 de asiatici din țară. El a permis să fie difuzate la televizor execuții pentru a înspăimânta poporul său, avea obiceiul de a da la crocodili capetele dușmanilor săi pe care îi executa. De multe ori își omora victimele dându-le foc. El a torturat și a omorât în jur de 500.000 de oameni.Povestea sa a fost spusă și într-un celebru film nominalizat la Oscar: ‘The Last King of Scotland’.

Pol Pot Cei mai rai barbati din istorie
Pol Pot Cei mai rai barbati din istorie

Locul 4 – Cei mai răi bărbați din istorie – Pol Pot

Pol Pot a fost Prim Ministrul în Cambodgia între 1976 și 1979. Planul lui era să distrugă întreaga civilizație din Cambodgia pentru a începe o nouă era în istoria statului său. A transformat țara sa într-un câmp al morții. Este singurul om din istorie care a ordonat oficial un genocid împotriva populației propriei țări. De foarte multe ori își îngropa victimele de vii, le punea să își bea propria urină, iar după ce mureau le fotografia. El a omorât aproximativ 30% din populația țării, cam 3 milioane de oameni.

Hitler Cei mai rai barbati din istorie
Hitler Cei mai rai barbati din istorie

Locul 3 – Cei mai răi bărbați din istorie – Adolf Hitler

Hitler era de așteptat să facă parte din galeria celor mai răi bărbați din istorie. El a fost cancelar german între anii 1933-1945. Hitler a dus o politică de pregătire și declanșare a celui de-al Doilea Război Mondial și a pus în aplicare un plan naționalist și rasist de exterminare în masă a evreilor și altor ‘indezirabili’ din Europa, precum și de lichidare a adversarilor politici din Germania.Hitler a fost responsabil pentru uciderea a peste 11 milioane de oameni.

Stalin Cei mai rai barbati din istorie
Stalin Cei mai rai barbati din istorie

Locul 2 – Cei mai răi bărbați din istorie – Stalin

Stalin a fost dictator în Uniunea Sovietică între anii 1922 și 1953. Oricine era împotriva era condamnat la moarte. El a vrut să transforme Uniunea Sovietică într-o mare putere industrială, fapt pentru care nu a mai ținut cont de nevoile oamenilor, transformându-i în adevărați sclavi care erau nevoiți să muncească până la epuizare.Un citat celebru al lui Stalin este “Moartea unui om este o tragedie, moartea a milioane este statistică”.Stalin a omorât în jur de 60 de milioane de oameni în timpul regimului său.

Vlad Tepes Cei mai rai barbati din istorie
Vlad Tepes Cei mai rai barbati din istorie

Locul 1 – Cei mai răi bărbați din istorie – Vlad Țepeș

Vlad Țepeș ocupă acest loc nu neaparat pentru numărul de victime, în comparație cu ceilalți conducători, ci pentru plăcerea cu care inventa cele mai crude metode de a ucide. Una dintre metode era să lege victima de fiecare picior de câte un cal pentru ca mai apoi aceasta să fie despicată în două de către puterea animalelor care trăgeau în părți diferite. Cea mai cunoscută metodă a sa de a ucide era tragerea în țeapă care însemna că omul condamnat era tras într-o țeapă ascuțită de lemn și lăsat să moară încet. Țeapa era înfiptă adeseori în piept sau abdomen sau în anumite orificii. Alte metode prin care Vlad Țepeș ucidea erau otrăvirea, ștrangulare, spânzurare, decapitare, ardere sau fierbere. Le tăia oamenilor nasul, urechile, limba sau organele sexuale. Îi plăcea să bea vin înconjurat de trupurile oamenilor care erau înfipți în țepe și își dădeau ultima suflare.El a omorât peste 100.000 de oameni în cele mai cumplite feluri.


    Vlad Tepes Cei mai rai barbati din istorie
Vlad Tepes Cei mai rai barbati din istorie
image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net