Topul celor mai bune filme de pe Netflix pe care poți să le vezi de Crăciun și de Revelion

Ultima actualizare:
The Christmas Chronicles
The Christmas Chronicles

Anul acesta nu vom sta în casă și de Sărbători. Nu mai putem petrece cu prietenii, nu ne mai plimbăm pe la târguri de Crăciun și nu mai putem ieși în stradă în noaptea de Revelion. Dar haideți să vedem partea plină a paharului. Ne putem simți bine și în casă, la căldură, cu o cană de vin fiert, un castron de popcorn și un film bun. Cei de la Netflix au făcut special pentru Click! un top al celor mai bune filme pe care le putem vedea în aceste zile libere de Sărbători.

Klaus

Jesper este cel mai slab student care a absolvit academia poștală, prin urmare este trimis să lucreze pe o insulă înghețată, deasupra Cercului Polar, unde localnicii certăreți abia schimbă câteva vorbe între ei, nici vorbă de scrisori. Jesper era pe punctul să renunțe, dar reușește să își găsească un aliat în profesoara Alva și îl întâlnește pe Klaus, un tâmplar misterios care locuiește singur într-o cabană plină cu jucării de lemn lucrate manual. Aceste prietenii neașteptate readuc veselia în Smeerensburg, ceea ce creează o nouă lume plină de vecini binevoitori, învățături magice și ciorapi atârnați cu grijă pe șemineuri.

A California Christmas
A California Christmas

De ce să-l urmărești: „Klaus” e o comedie de vacanță animată, regizată de Sergio Pablos, co-creatorul filmului „Despicable Me”, iar printre cei care şi-au împrumutat vocile personajelor se numără J.K. Simmons şi Jason Schwartzman. De asemenea, filmul a fost nominalizat la categoria rezervată filmelor de animaţie la premiile Oscar.

The Christmas Chronicles

Filmul spune povestea a doi frați, Kate (Darby Camp) și Teddy Pierce (Judah Lewis), al căror plan de a-l filma pe Moș Crăciun (Kurt Russell) în Ajunul Crăciunului se transformă într-o călătorie neașteptată la care majoritatea copiilor pot doar visa. După ce pândesc sosirea Moșului, ei se strecoară în sania acestuia, cauzează un accident și aproape că dau peste cap Crăciunul. Pe parcursul unei nopți pline de aventuri, Kate și Teddy dau o mână de ajutor Moșului, așa cum nu l-ai mai văzut vreodată, și spiridușilor săi pentru a salva Crăciunul înainte să fie prea târziu.

Jingle Jangle: A Christmas Journey
Jingle Jangle: A Christmas Journey

De ce să-l urmărești: „The Christmas Chronicles” e un film de aventuri de sărbători, ce vine de la producătorul Chris Columbus („Singur acasă”, „Harry Potter”) și regizorul Clay Kaytis („Angry Birds – The Movie”).

A California Christmas

Amenințat că i se taie porția, un playboy înstărit se dă drept ajutor la fermă pentru a o convinge pe o fată de la țară să vândă pământul familiei înainte de Crăciun.

Holidate
Holidate

De ce să-l urmărești: „A California Christmas” este una dintre cele mai noi apariții pe Netflix și, mai mult decât atât, se situează pe primul loc în topul celor mai urmărite producții de pe Netflix, de săptămâna aceasta.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

O călătorie muzicală și un spectacol vizual pentru toate vârstele, filmul e o poveste proaspătă și plină de viață, în spiritul sărbătorilor, pentru întreaga familie. Cu acțiunea plasată în vibrantul orășel Cobbleton, „Jingle Jangle: A Christmas Journey” îl urmărește pe excentricul creator de jucării Jeronicus Jangle (Forest Whitaker), ale cărui invenții sofisticate satisfac orice capriciu și uimesc pe oricine. Dar cel mai de încredere ajutor al său (Keegan-Michael Key) îi fură cea mai valoroasă creație. Acum totul depinde de Journey (Madalen Mills), isteața și inventiva lui nepoată, și de o invenție de mult uitată, care ar putea vindeca vechile răni și reînvia magia.

New Year's Eve
New Year's Eve

De ce să-l urmărești: Creat de scenaristul și regizorul David E. Talbert („Almost Christmas”), cu o coloană sonoră compusă de John Legend, Philip Lawrence și Davy Nathan, „Jingle Jangle: A Christmas Journey” ne reamintește că totul este posibil și că legăturile de familie ne dau putere.

Holidate

Sloane și Jackson urăsc sărbătorile. Se găsesc în mod constant singuri, stând la masa copiilor sau blocați cu întâlniri incomode. Dar când acești doi necunoscuți se întâlnesc, fac un pact să-și țină companie și să se afișeze împreună la fiecare ocazie festivă de-a lungul anului următor. Cu dispreț reciproc pentru sărbători și asigurându-se că nu au niciun interes romantic față de celălalt, fac echipa perfectă.

„About time”, un film magic, despre călătoriile în timp
„About time”, un film magic, despre călătoriile în timp

De ce să-l urmărești: Pe lângă faptul că îi aduce în rolurile principale pe Emma Roberts și Luke Bracey, filmul subliniază acea conexiune specială pe care o poți avea cu cineva: pe măsură ce se încheie un an de sărbători absurde, Sloane și Jackson descoperă că împărtășirea a tot ceea ce urăsc se poate dovedi a fi ceva ce iubesc în mod neașteptat.

Cele mai bune filme de Revelion

New Year's Eve

În această comedie romantică plină de vedete, ajunul Anului Nou aduce împreună destinele unui grup de newyorkezi, de la un desenator de BD-uri, până la un bucătar. Este un film simpatic despre anul nou, în care oricine se poate regăsi.

Ma Rainey's Black Bottom
Ma Rainey's Black Bottom

De ce să-l urmărești: După cum menționează și descrierea, filmul are o distribuție cu nume mari și îndrăgite: Sarah Jessica Parker, Jessica Biel, Ashton Kutcher, Halle Berry, Robert De Niro, Sarah Paulson, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, Sofia Vergara, Hilary Swank și mulți, mulți alții.

About Time

Filmul este despre un tânăr care are capacitatea de a călători în timp pentru a-și schimba viața amoroasă după plac. Însă e nevoie de multe încercări pentru a o nimeri.

Silver Linings Playbook
Silver Linings Playbook

De ce să-l urmărești: Venit de la regizorul și scenaristul Richard Curtis („Notting Hill”, „Love Actually”), filmul îi are în rolurile principale pe Domhnall Gleeson și Rachel McAdams și îți spune cum oricât ai încerca să cauți viața perfectă, uneori e nevoie și de evenimente mai rele pentru a le genera pe cele mai bune.

Ma Rainey's Black Bottom

Pe parcursul unei sesiuni de înregistrări din orașul Chicago din anii '20, o trupă de muzicieni o așteaptă pe originala și legendara „mamă a bluesului”, Ma Rainey (Viola Davis, distinsă cu premiul Oscar) într-o sală îngustă de repetiții. În acest timp, ambițiosul Levee (Chadwick Boseman), care este atras de prietena lui Ma, îi provoacă pe colegii săi muzicieni să se lanseze într-o serie de povestiri, dezvăluind adevăruri care le vor schimba viețile pentru totdeauna.

The Old Guard
The Old Guard

De ce să-l urmărești: Regizat de George C. Wolfe și adaptat de Ruben Santiago-Hudson, filmul este produs de Denzel Washington și Todd Black, amândoi nominalizați la Oscar pentru contribuția la lungmetrajul „Fences”. Este ultimul film în care a jucat Chadwick Boseman, înainte să moară.

Silver Linings Playbook

După externarea din spitalul de boli psihice, Pat se mută cu părinții și încearcă să-și recâștige soția. În acest timp, face cunoștință cu o femeie la fel de instabilă ca el.

Klaus, un film de animație ideal pentru copii
Klaus, un film de animație ideal pentru copii

De ce să-l urmărești: „Silver Linings Playbook” este pelicula pentru care Jennifer Lawrance a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță într-un rol principal. Filmul este regizat de David O. Russell („Three Kings”, „American Hustle”, „Joy”) și îi mai are în distribuție pe Bradley Cooper, Robert De Niro și Jacki Weaver.

The Old Guard

Un mic grup secret de mercenari nemuritori, condus de o războinică pe nume Andy, a luptat de-a lungul secolelor ca să apere muritorii. Echipa este recrutată pentru o misiune de urgență și se descoperă că membrii săi sunt nemuritori. Acum Andy și Nile, cea mai nouă membră a grupului, trebuie să ajute echipa să-i elimine pe cei care vor să le reproducă puterile și să câștige de pe urma acestora.


    The Old Guard
The Old Guard

De ce să-l urmărești: Bazat pe seria de reviste de benzi desenate semnată de autorul Greg Rucka și regizat de Gina Prince-Bythewood („Love & Basketball”, „Beyond the Lights”), The Old Guard este un film de acțiune care dovedește că a fi nemuritor nu este așa ușor precum pare. Din distribuție fac parte Charlize Theron (de asemenea producător), KiKi Layne, Matthias Schoenaerts.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net